KIZÁRNI HAMILTONT! 2021 Brit Nagydíj "elemzés"...

A videóban erős véleményt fejtek ki a 2021-es Brit futam kapcsán... azon belül is főleg a Verstappen Hamilton incidenst elemezve.
Ugyanis, ami történt az: gusztustalan.

Az epizódot az Unibet támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUlabel csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el:
hulabel.info/pin/FT5.html

Játékok olcsón: www.g2a.com/r/danigames111

Kövess Instagramon és FaceBook-on a legfrissebb történésekért: danibereznay
formuladani/

Letöltés

Megtekintés
69,260

Megjegyzés

 • Hallgasd végig mielőtt ítélkezel... már megint :) Köszönöm!

  Bereznay DaniBereznay Dani6 napja
  • @Domonkos Antal Na ez az, Senna-Prost. A két Ikon. Az Ikonként beállított párharc. A kis monitorharcos szerint, akkor ők sem voltak sportemberek.

   Ede KovácsEde KovácsNapja
  • Szia Dani igazad van ez a büntetés semmi nem volt ..en nem vagyok se e-sportolo se szakértő csak szeretem az f1 -et Verstappen szurkolo vagyok .A rajt utáni par kanyarban szerintem nagyobb volt Hamilton sebessege jobb volt a tempoja en csak azt nem értem miért kelett ott megpróbálni szerintem utána megtudta volna fogni az egyenesben.Ez mondjuk mar teljesen lenyegtelen .Nekem inkabb az cseszte fel az agyamat hogy ez nem először fordul elő ...es meg azt is megértem hogy nincsen idő sokat gondolkodni pár pillanat az egész és meg van a baj.Én inkább a birákra vagyok mérges ők sokszor megtudják nézni ki hibázott és hogy mekkora mértékben!

   Peete APeete ANapja
  • @Árpád Balogh Ez qrva jó és nagy igazság! :)

   Kristof FeketeKristof Fekete2 napja
  • @Krisztián Riba Ott a Pont!!! Van egy kollégám, aki Sport Bíróként dolgozott a Hungaroringen. Ő mondta, hogy Hamilton mekkora nagy tehetség! Látta versenyezni tinédszer korában. Utolsó helyről indult és onnét nyerte meg a versenyt, ami ráadásul nem F1 volt, hanem valami kisebb széria. Szóval lehet utálni Hamiltont, meg lehet szurkolni neki, itt két nagy tehetségről van szó! Most összeakadtak! Ez várható volt...!

   Kristof FeketeKristof Fekete2 napja
  • @ka Kormi Teljesen egyet tudok érteni ezzel a véleménnyel! A másik, hogy Wéber Gábornak a meglátása igaz: egy vérbeli autóversenyző megpróbálta volna, legyen az XY vagy XZ vagy Bárki. Kíváncsi lennék, ha ez fordítva történt volna: Hamilton esik ki és Ő kapott volna egy 51G-s becsapódást, akkor a Többiek, Beleznay Dani és a Többi Verstappen szurkoló mit mondott volna? A másik: ünnepelt Hamilton... A saját országában, a Hazájában versenyzett 140 ezer ember előtt és nyert! Sírnia kellettt volna? Ásnia kellett volna egy gödröt és atom bombát kellett volna magára dobatnia...??? Hány ilyen és ehhez hasonló baleset volt már és lesz is! Amikor Verstappen Hamilton-t kivezette Imola-ban, és Ham majdnem megpörgött, az nem volt baj! Szóval pártatlannak kellene lennie egy "Műsor Vezetőnek", mint ahogy pártatlan Wéber Gábor is a közvetítések során, ami így helyes! Persze attól függetlenül, mint szurkoló és magán emberként lehet kedvenc versenyzője.... Szóval a Red Bull-nak nem tetszik, hogy nem Ők nyerték meg a versenyt, erről szól ez a baleset utáni szó csata....

   Kristof FeketeKristof Fekete2 napja
 • hulabel.info/dron/h5d5fKRhkNKurZ8/vide

  Medalion TSEMedalion TSE32 perccel
 • Kizárni Hamilton - t 😆 verseny baleset volt. Úgy beszél mindenki mintha Verstappen nem vette volna ki a részét abban hogy ez megtörténjen, alap dolog még játékban is hogy hagyok helyet a mögöttem érkező autónak ha gyorsabb 20 - al, hagyott is Verstappen, csak eléggé naív volt, nem hitte volna hogy a mögötte érkező 7x es világbajnok majd beteszi. Hát betette 😃 milyen szabály vonatkozik arra hogy oda nem szabad? Ha nem szabad, miért teremtik meg rá a lehetőséget? Másrészt, nem merik oda betenni, nem szabad, e között is van különbség. Max nem védekezett agresszívan? Max ha pár centivel több helyet hagy nem érnek össze, max ki sodródik aztán vissza jön a pályára. Könyörgöm, forma 1 - es versenyző - k, hiányolja mindenki ezt a verseny szellemet (ami most balul sult el) erre ha megkapjatok "nem szabad 😢 hogy tehet ilyet" Max fan vagyok, de ő is vétett. Illetve nyer hazai pályán az utolsó körökben Hamilton a szurkolói előtt, de mivel nem tanúsított empátiát konkrétan dögöljön meg. Empátia zajhatás alatt áll ezaz egész világ, főleg a magyarok azzal az álszent empátiával xdd mindegy. Ez verseny baleset fől kellene ébredni hahó.

  Saibot NoobSaibot Noob59 perccel
 • A legnagyobb csúsztatás, hogy a rajt után Verstappen gyorsabb volt.

  Robert BiroRobert BiroÓrája
 • Es akkor a nagy isten Verstappen nem tudott volna nyitni kicsit a kormanyon?? Ugy mint Hamilton szobaton?

  Alex DérAlex DérÓrája
  • Es amugy Hamilton miert ne unnepelhetett volna? Mikor tudta hogy Verstappennek semmi baja!

   Alex DérAlex DérÓrája
 • hulabel.info/dron/e3x6n4KrbrWemXk/vide

  Karel MitrengaKarel Mitrenga7 órája
 • Kedves Dani! Bocsáss meg, de minden az esportban elért sikered elismerése mellett az a véleményem, hogy ugyan elhiszem, hogy valóban szereted az F1-et, de ezzel a videóddal rendkívül sokat ártottál neki. Vágig egy dilettáns rajongó szintjén kommunikálsz, akit csak a pillanatnyi érzelmei és a szurkolói kötődés vezérel. Sehol semmi tény, elemzés, valódi indoklás. Ezért én tényekkel szállnék vitába veled, mint laikus és mint „csak” egy régi F1 rajongó. Arról, hogy a szabálykönyv szerint milyen büntetések oszthatóak, abba már bele sem mennék, mert szerintem a baleset megítélésével már önmagában baj van. 

A HUlabel-on szerencsére nagyon sok anyag található az esetről, amelyből pontosan rekonstruálható, hogy mi is történ. 

Két ilyen videót ajánlanék megnézésre. Az első amelyik párhuzamosan mutatja a két pilóta vezetését, és a második amelyben jól látszik az autók helyzete is. Az elsőből pontosan látni, hogy az egész történés mindössze 4 másodperc volt. Kérlek nézd meg a videót (illetve mindazok akik nem csak érzelmi alapon akarnak egy-két egészségeset beszólni, hanem a valódi történések alapján akarnak véleményt alkotni. A tények ismeretében sokkal jobb vitázni is! :) Az elemzésben nagy segítség, hogy a HUlabel videók sebességét vissza lehet venni 25%-ra. Ajánlom így nézni! Tehát: hulabel.info/dron/bIRoiIp6sN2onHk/vide 0:55 - Max az egyenesben kívülről enyhén befelé kormányozza az autót, hogy zárja a belső ívet és „látványosan felkínálja a külsőt. Közben végig figyeli a jobboldali tükröt, hogy Lewis jön-e. 0:56 - Miután abban nem látja Lewist, „megállítja” a kifelé haladást és egyenesbe teszi az autót és átnéz közben a bal tükrébe, ahol Lewisnak lennie kell, hogy hol van pontosan. 

0:57 - Ahogy balra néz, Lewis pont akkor vág át jobbra. Max észlelve a veszélyt, hogy belül még maradt hely, újra jobbra kormányozza egy pillanatra az autót (EZ SZABÁLYTALAN MÁSODIK IRÁNYVÁLTÁS!, és 300-as tempónál úgy, hogy 1-2 méter van csak közöttük és Hamilton jelentős sebességelőnyben van, bizony nem csak szabálytalan, de egy életveszélyes manőver is egyben), de mivel biztos, benne, hogy a fennmaradt nagyon szűk hely miatt Hamilton egyből vissza fog vágni balra, ezért - hogy a rá jellemző módon - elő tudja rántani az autóját, a jobbos mozdulatból egyből visszavág balra. Ez nem csak azért fontos, hogy Hamilton „elé álljon” és így megtörje a lendület-előnyét, de a kanyart is kívülről kell megkezdeni és ezért fontos a külső pozíció. Azonban Lewis - bár a megmaradt hely nagyon szűk volt, mégis ott hagyja az autót és végigviszi az akciót és az egyenes végéig majdnem teljesen egy vonalba kerül Max-szel ami minden bizonnyal megzavarta. Ahogy marad elég helye a előnyösebb kanyarív érdekében Lewis is „bearaszol” kicsit a pálya közepe felé. 0:58 - A kanyart Max egészen kívülről, Lewis hátrányosabb helyzetből, szűkebb ívről indítja. Majdnem teljesen egy vonalban van a két autó, de egymástól jelentős távolságra, amikor indítják a kanyart (nagyon enyhe ívű, ezért nagy sebességű kanyar).

0:59 - Mind a két autó kerekein látszik, hogy a kanyar csúcspontját célozzák. Mivel Max külső íven van, ezért meredekebb a kormányszöge. Így nagyon hamar közvetlenül Hamilton autója mellé ér. Lewis a kedvezőtlenebb ív miatt jobban elvesz, mint Max. Hamilton végig azonos szögben tartja a kormányt a kanyar csúcspontja felé. Max viszont a kanyarban közvetlenül Hamilton mellett csinál egy kormánykorrekciót. Visszavesz az ívből egy kicsit, majd még meredekebben ráhúzza a kormányt Hamilton irányába és bummm! A baleset kivülről: hulabel.info/dron/hKumaamVg71sgmg/vide Kívülről a baleset. A baleset előtti pillanatokban az autók iránya a perdöntő. Abból látszik, hogy Max úgy számolta a kanyart, mintha mellett nem lenne autó, holott a kanyarodás megkezdésekor látnia kellett, hogy ott van. Így vehette volna szélesebbre az ívet, hiszen helye bőven volt. 


Egy ütközéshez két autó kell. Hamilton manőverében nincs szabálytalanság. Nincs szabály, mely szerint a belső íven ne közlekedhetne (előző összecsapásukban pont ő volt előrébb és még is figyelt, hogy ne hagyott elég helyet, hogy ne ütközzenek). Max viszont nem vette figyelembe megfelelően a másik autó helyzetét és a kelleténél meredekebb szögben húzta rá a kanyarra az autót. Mondhatni túl optimista volt, illetve nem tett semmit a baleset elkerüléséért (azaz ő sem az ívén sem a lendületén nem változtatott). Én a felvételekből ezt látom! Szívesen meghallgatnám a szakmai véleményedet, mert az ebből a videóból nem derült ki. 

Üdv: Gábor

  Vanicsek GáborVanicsek Gábor7 órája
 • hamilton erzi a vesztet az ott szandekos volt az biztos ugyanigy jart el schumacher is evekkel ezelott a versestarsaival de nem enyire durvan hamilton gyikos szandeka volt

  biro csababiro csaba8 órája
 • Lewis 💪💪💪💪💪💪💪

  László BarnaLászló Barna10 órája
 • 10:55 jól mondod. Nyerd meg a futamot, ellenfél nélkül. Amúgy a futamról való kizárás vagy az évből mint anno Shumit 97 ben amire gondoltál?

  Habor92Habor9210 órája
 • Verstappen rajongo vagy ugye? Legalabb ennyi ellenervem van!!!!

  Attila DimenyAttila Dimeny12 órája
 • Teljesen igazad van Dani, gusztustalan ami itt történt, az egész büntetőrendszer egy vicc, egy fehér vonal átlépésért ugyanakkora büntetés jár mint ezért a balestért. Számomra az is éredekes, hogyha Hamilton balesetet szenved akkor a legtöbb esetben piros zászlóval megszikítják a versenyt, ez által vissza tud venni egy kör hátrányt is.

  Gábor SzalaiGábor Szalai12 órája
 • Nem tudom. Így egy hét távlatából annyi meg annyi magyarázkodás meg elemzés után nekem még mindig két eshetőség jön ki.. (Nem nem az hogy VER agresszív volt ugyanis 2 autónyi helyet hagyott majd tartotta az ívet míg HAM jóformán egyenesen ment még hozzá nem ért ezt nem tudom miért ilyen nehéz felfogni sok embernek persze lehet mondani hogy mellé ért kanyar elején, de ez nem változtat azon a tényen hogy volt bőven helye.) 1. Lehetőség: Hamilton egy túlértékelt túltolt bohóc aki 14 év f1 és vagy 20+ év versenyzés után sem tudott arra a szintre fejlődni hogy felfogja az alapokat. 2. Lehetőség: ez szándékos volt és ő egy profi sunyi féreg aki simán be játszik egy ilyet a pontverseny miatt pont mint szerencsétlen Senna azzal a különbséggel hogy ő bevallotta és nem vigyorogva adott interjút hogy Prost agresszív volt.

  Szabolcs KunSzabolcs Kun14 órája
 • KI AZ F1 ÚJ KIRÁLYAAAA ?? MAX VERSTAPPEN- VERSTAPPEN- VERSTAPPEN !!!

  Imre KissImre Kiss15 órája
 • 5:47 ez hatalmass ! :D, Isten Áldjon Dan ! :)

  Imre KissImre Kiss15 órája
 • Szegény Leclerc !!, neki kellett vna nyernie ! :(

  Imre KissImre Kiss16 órája
  • pár FiA bíróra rá kéne küldeni a John Wick-et !!! ;) szavazzunk ! :D, durva h igy normalisan tudnak aludni, beteg az a banda is.

   Imre KissImre Kiss15 órája
  • MIII? és még a merci nem is fizet a Red Bull-nak ? na neeeeee!

   Imre KissImre Kiss15 órája
 • szerintetek negativ tesztel belehet majd jutni a hunringre ? :) Ja igen,, az milyen már hogy a külföldi bejöhet negativ tesztel, TE aki itt laksz magyarban...kell az oltási kártya...viccc

  Imre KissImre Kiss16 órája
 • srácok, ez az egész VILÁG már régóta nincs rendben..sajnos annyi biztos Te tudd azt h mi az igazságos s légy becsületes! :)

  Imre KissImre Kiss16 órája
 • Max tökéletes válasza hulabel.info/dron/pYONe55koMigqJ8/vide

  Tanulj egyszerűenTanulj egyszerűen16 órája
 • Ezt egy kicsit túltoltad. Hány olyan eset volt amikor Hamiltonnak kellett elvenni a gázt, mert Maxika kamikáze módjára versenyez. Mennyit fizet neked erre a Red Bull? 😎

  Zoltán KószásZoltán Kószás20 órája
 • Név szerint a jelenlegi mezönyböl lehetne mondani 2-3 embert aki korrektebb stílusban versenyez és legalàbb akkora potenciàl van benne mint a szóban forgó pàrosban, csak kisebb az arca!!!! Zsàk a foltjàt most megtalàlta!

  Zoltán KanizsaiZoltán Kanizsai23 órája
 • Nezd meg a 16 os es 18 as evad verstappen baleseteket amikor ot kizartak ugye vagy nem. Ez nem foci.

  Kisbuci IllésKisbuci IllésNapja
 • Hát azon azért gondolkozz el hogy előtte Vertappen négykerekes pálya elhagyás után vette vissza a poziciót arra miért nem mondasz semmit, és kéttszer is megcsinálta !!!!!!!!!

  audi johnnyaudi johnnyNapja
 • Jah, és hogy tisztában legyünk mi az 51 G lassuslás, egy 50 éves embernek kb. az aortája robban szét ettől, valószínűleg Verstappen ezt így fiatalon "kibírta"

  Peter HajbaPeter HajbaNapja
 • Eszembe jutott a Rosberg elleni, meg Alonso elleni évei/éve. A helyzet az H. addig fer amíg fél másodperccel gyorsabb mindenkinél körönként. Utána jönnek az aljasságok, meg a verseny utáni cinikus nyilatkozatai, mint most is.

  Peter HajbaPeter HajbaNapja
 • Szerintem az lett volna az egyetlen korrekt dolog, ha Hamilton feladja a versenyt. Sportszerű lett volna, talán még ugyanakkora ünneplést is kapott volna.

  istván királyistván királyNapja
 • Szerinted ez az incidens csak Hamilton hibájából fakadt??!! A nézők nagy része szerint ez versenybaleset volt! Nem tagadom, hogy Hamilton is hibás volt, de Verstappen nagyon agresszívan nyomult és semmit nem engedett, SŐT..‼️durván rákanyarodott Hamiltonra. Ez a hiba még a Red Bull csapata szerint is‼️ mindkettejük hibájából fakadt!!! Gratulálok öcsém, nagyon utána néztél a dolgoknak, csak azért mert te Verstappen drukker vagy ne feledd, hogy melyik versenyző a tapasztaltabb‼️A videódat így konkrétan SEMMI ÉRTELME NEM VOLT ELKÉSZÍTENED‼️‼️ Meggondolatlannak és iszonyatosan felháborítónak tartom amit ebben a videóban elmondtál/elrinyáltál❗ Természetesen leiratkozom és nem követlek többé, mert ilyen átgondolatlan, indulatos videót NEM SZABAD FELTENNI A HUlabelRA‼️❗Tartsd magadban a véleményedet❗😤😠😡🤬🤬🤬🤬

  Gellért DériGellért DériNapja
 • no comment: hulabel.info/dron/op95p4Sbocp9bJE/vide&ab_channel=FORMULA1

  Sándor VasSándor VasNapja
 • Telyes mérték hamilton hibája volt. Látta illetve tudja hogy verstappen van jobb helyen és nagyobb sebességel megy be a kanyarba. Ezt hamilton nem vette figyelembe nem lassitot megcsuszott és meg van a baj. Hamiltont kikellett voltna zárni mivel ha verstappen autoja elkezd pörögni akár halálos kimetele lehetett volna a balesetnek. Igy is csoda hogy igy meguzta az 51G balesetet. Nem fog izgatni ha leszartok ez az igazság és ha Hamiltont továbbra igy fogják áldani akkor a F1 tönkre lesz téve. Ha vesstappen lett volna hamilton helyébe és ő űti ugyan igy ki akkor fix kizárják de ez igy unfair play volt IFA tol verstappen fele. Én csak ennyit fűzők ide. Evvel csak annyit akarok mondani hogy jogossan vam kiakadva dani.

  Levente HegedűsLevente HegedűsNapja
 • Én kint leszek a reptéren amikor jönnek..... Lajos fog kapni tőlem😅

  CélegyenesCélegyenesNapja
 • Tökéletesen egyetértek az elhangzottakal. Nem tudom elképzelni, hogy Hamilton abban a pillanatban elhitte, hogy a belső poros iven meg lesz az előzés csont nélkül. Ezt még az Al-al sem csinálnom a játékban. Ez a verseny az FIA szégyene is.

  Robert CzuczkuRobert CzuczkuNapja
 • Dani igazad van de vegyél levegőt.

  Rozália MadárRozália MadárNapja
 • Te inkább csak "elemezd" a futamokat, ne hergeld a népet, kicsi Brezsnyev Danikám.

  I TubeI TubeNapja
  • @Tanulj egyszerűen Az én hozzászólásaimtól is egyszerűen tovább lehet menni, kedves Tanikám.

   I TubeI Tube15 órája
  • Direkt írtad szarul a nevét vagy csak képtelen vagy leírni és Dani a legtöbb videóján kijelenti a videót bármikor ki lehet kapcsolni menni tovább.

   Tanulj egyszerűenTanulj egyszerűen16 órája
 • "Fociban kiállítják"🤣 Az NFL-ben nem állítanak ki,az is foci. Mostmár értem miért nem vesznek komolyan téged. És ha már náluk versenyeztél,és támogatást kaptál akkor lehet csendben kellene maradni,és mem ócsárolni aki egyszer enni adott. Verstappen egy kis Senna aki életveszélyes helyzetekbe ment bele,és rábízta az ellenfelére,hogy ütközünk vagy sem. Az autó ugyanúgy tört össze mint Bottas autója a red bull hibájából,szóval 1-1 az állás "a focimeccsen"te hülye gyerek.

  József Zoltán RagályiJózsef Zoltán RagályiNapja
 • Elképesztő ez a hiszti egy versenybaleset körül.

  Gábor SolymosiGábor SolymosiNapja
 • Kár ezért a hisztiért...

  Mihály ABAMihály ABANapja
 • És a hallotam hogy a redbull elment a fiahoz hogy zárják ki a hamiltont a hungaroryngről

  Áron LukácsÁron LukácsNapja
 • Én Verstapenes vagyok és ez nyagyon nem volt korrekt de amikor megtörtén a baleset halottam forma 1 aplikációán hogy legalább megkérdezte Hamilto is max ok de akkor is én már utálom hamilton

  Áron LukácsÁron LukácsNapja
 • Teljesen igazad van és egyet értek azzal hogy 10mp az semmi Hamiltonak, és az lenne a kérdésem hogy szerinted elveszik majd a pontokat Hamiltontól ?

  Vgihuhb YTVgihuhb YTNapja
 • Bereznay meg a foci:🤡🤡🤡🤡🤡🤡

  Fába BenceFába BenceNapja
 • Kurva egyszerű a dolog! Aki Verstappennek drukkol az Hamilton villamosszékbe küldené, mindenki másnak ez egy versenybaleset volt! Ennyi!

  Orban PeterOrban PeterNapja
 • Teljesen egyet ertek bennem is ilyen erzelmek vannak

  Erik SutoErik Suto2 napja
 • Mi ez a hiszti??? :D Nézni is rossz... 3 percig bírtam.

  DevPerZeroDevPerZero2 napja
 • Igazad van. Veszélyeztette versenyzőtársa életét. A baleset pillanatában egyből kizárást említettem. Utólag ki is zárattam volna, és a következő versenyen boxutcai rajtra köteleztem volna. Én is mikor meghallottam hogy csak 10 mp büntetést kapott elgondolkodtam hogy biztos hogy akarom továbbiakban is nézni.

  Péter KarkusPéter Karkus2 napja
 • Teljesen igazad van mindenben

  zoltan superman Tóthzoltan superman Tóth2 napja
 • Szinte az összes pilóta szerint VERSENYBALESET! (Még Albon szerint is!)

  Gábor BaloghGábor Balogh2 napja
 • Ez a te véleményed! Tiszteletben tartja mindenki, de elfogult vagy! Nem objektív amit mondasz!

  Peter LengyelPeter Lengyel2 napja
 • Stroll Verstappen Portugália. Mesélj még

  Szabolcs KantorSzabolcs Kantor2 napja
 • Adom.

  Ábel JáraiÁbel Járai2 napja
 • ez a legnagyobb probléma hogy megtehetik. mert kivételezettek.

  Ádám KovácsÁdám Kovács2 napja
 • !p Crybaby by DaBaby

  Konor_James _15Konor_James _152 napja
 • Következetesség: Vettel-Raikönnen eset egy futammal korábban: Utolsó kör, pontszerző helyeken kívül Rai kiüti Vettelt, "elalszik", jutalom: 30mp bünti. Ham-Ver: VB-ért megy mind2, első kör és 10mp-t ér a hiba. Reális...

  Máté SzabóMáté Szabó2 napja
 • A másik, hogy ha egy kanyarban egymás mellett van 2 autó, ott nincs kanyarcsúcs pont. Helyet kell hagyni a másiknak.

  Gábor ZGábor Z2 napja
 • Nem tudom, hogy mennyi ideje nézel f1-et, de én nem emlékszem olyanra, hogy valamelyik csapat megtéritette volna a másik csapat autójában okozott kárt?! Ez nonszensz!

  Gábor ZGábor Z2 napja
  • Elég sok ilyen baleset volt de ahogy Dani is elmondta ezekből mind olyan volt ahol 1 autó sérült.

   Tanulj egyszerűenTanulj egyszerűen16 órája
 • Ezaz Hamilton így kell ezt!💪🏻

  Gergő KirályGergő Király2 napja
 • amugy hogy nem ide tartozik d hogy ál a Bmwd?

  Nóra EgervölgyiNóra Egervölgyi2 napja
 • Ekkora hisztit levágni egy sima versenybalesetből. 😄 Jobban pityogsz, mint a Red bullos csapat. Ez autóverseny és nem hétvégi kocsikázás. Ha összeérnek az benne van a pakliban. Anno sokkal keményebb küzdelmek voltak a Forma 1 hőskorában. Lásd Prost és Senna vagy Schumacher és Mansell. Azokra hogy kiakadtál volna? Inkább nézd az esportot. 🙂 Csak a net nehogy elmenjen közben. 😄

  Gyula ZalaGyula Zala2 napja
 • Ekkora baromságokat amiket itt mondasz. Minden második mondatodat megcáfolták már azóta. Azért szabad csak nyugodtan vloggolni, mert így idegből csak magadból csinálsz bolondot. Persze ettől még Hamilton hibázott.

  Tamás AndersTamás Anders2 napja
 • Mercédes fan vagyok, viszont Hamiltont nem kedvelem. Pilóták közül teljesen mások a favoritok.

  Álmos CsehÁlmos Cseh2 napja
 • Verstapen nem verte szét dühében a korházi berendezést, hogy Hamilton nyert?

  Máté GeletaMáté Geleta2 napja
  • Ezt melyik fakenews hírportárról szedted telex?

   Tanulj egyszerűenTanulj egyszerűen16 órája
 • Nekem csak az jött át hogy mennyire elfogult vagy. Érdemes megnézni a többi elemzést is itt youtubeon.

  Balázs TakácsBalázs Takács2 napja
 • Dani először is nyugodjál meg! Állításod szerint te is csak azért foglalkozol az esettel mert a bajnokság kimentelére lehet hatással, ilyetén módon kevesled a 10mp-et, tehát ha a középmezőnyben történik a szitu akkor egyrészt nem is annyira érdekes, másrészt elég a 10mp, de ha ott elégségesnek találnád a büntit akkor az 51g értéke sem annyi mint az élen vagy akkor, hogy is van ez...?! Azt is mondod nem gond ha HAM mákos volt korábban mert egyébként mindent jól csinált és különben sem ő tehet róla, hogy mákos, namármost most ő tehet róla, hogy mákos volt vagy a sportszabályzat?! Tudniillik a versenybírák nem a te (vagy más) erkölcsi érzéked alapján vizsgálják az esetet, és nem véletlenül! Magát az esetet vizsgálják, mert ha a következmények fényében vizsgálnák az kompromittáló lenne magára az esetre és következetlenségeket szülne. Persze lehet azon lamentálni, hogy jól van-e ez így de (egyelőre legalábbis) ez van. Az, hogy ez HAM-nak megint mák volt arról most sem ő tehet. Ergo a véleményeddel legalább olyan következetlen vagy mint 10mp-et kiosztani két különböző esetnél. Továbbmegyek, azon állításoddal is vitáznék (meg még egy pár millióan velem együtt, beleértve pilótákat is), miszerint VER olyan baromira szabályos lett volna idén. (Az elmúlt évekről nem is beszélve, ahogy ezt magad is említed) Nem véletlen van olyan híre amilyen. Nem véletlen hoztak külön őrá egy szabályt!!! De, hogy miben látom VER-t a saját szemszögéből hibásnak? Miért állítom, hogy ész nélkül a gyorsasága fabatkát sem ér egy vb küzdelemben? Nos ha valaki 33 pontos előnyben, a szezon feléhez közeledvén olyan baromságokat csinál mint most, az magára vessen! Mert igenis csinált, lehet, hogy te nem akarod látni, de több elemzés is rámutat extra jobb kormánymozdulatra, vagy HAM tapadásvesztésére (nem a poros ív okán ahogy te állítod!!) hanem épp VER autója okozta turbulens levegő miatt, de ami ennél a szememben sokkal-sokkal fontosabb a két pilóta közti különbség stratégiai gondolkodásmódban. Mert ha már közúti példával éltél hadd éljek magam is azzal: Kinek van elsőbbsége? Akinek megadják! Szokták volt mondani. Lefordítva ezt a mostani esetre VER 100% nyilvánvalóan tudta, hogy ennyi hely nem lesz lég amit hagyott, hiszen HAM leszorítóerőt veszít az első tengelyen, plusz VER is tett egy extra jobb kormánymozdulatot kvázi ijesztésként. Namármost mindebből teljesen egyértelmű, hogy miután HAM beültette a hintába mindent egy lapra feltéve és a tudatosan az ütközést is kockáztatva az volt a terve, hogy majd HAM elveszi a gázt, ahogy ez már idén többször is előfordult. Hát nem vette el...!!! Az a kíméletlen igazság, hogy VER-t a saját fegyverével győzték le. Azzal amit ő szokott mások ellen (legtöbbször a sportszerűség határát jócskán átlépve) alkalmazni. Amióta az eszemet tudom minden futamot láttam (35+ éve), de minderre csak annyit tudok mondani amit már fentebb is taglaltam ill. amit HAM maga is megmondott: a vb egy maraton! Mit jelent ez jelen esetben? Ha VER nem erőből (ahogy szokta), hanem ésszel megy bele a szituba, akkor kvázi át is engedhette volna a pozíciót, amit később akár vissza is szerezhetett volna hiszen hátra volt még 52 kör, vagy legrosszabb esetben 2 lesz, na bumm. Lehet a kórházi ágyról üzengetni, hogy ki mennyire sportszerűtlen (ahová részben saját maga juttatta magát), de talán érdemes volna neki megnézni mondjuk LEC hol végzett mielőtt izomból másokat hibázatat a saját felelőtlensége miatt! Ésszel lehette volna min. 18-19 pontja, vagy akár 25 is, ehelyett 0, hát gratulálok! VB-t nyerni szerintem nem így kell...

  Sándor VasSándor Vas2 napja
 • Cry more😂

  Péter DimovPéter Dimov2 napja
 • Legközelebb talán végignézem/végighallgatom ha normális hangon adod elő a véleményed és nem ilyen emelt (mű)kiakadt hangon. Ja te lelassítod és kikockázod a videót, okos vagy utólag, de ott egy pillanat van. Verstappen belső videóját is nézd meg, hogy milyen irányba mozgatja a fejét és a kormányát… Nagyon egyoldalú vagy, érződik, hogy utálod Hamiltont.

  hateszhatesz2 napja
 • 10-20 év múlva már legendás ütközés lesz

  Levente BalázsLevente Balázs2 napja
 • Viszont az amit Hamilton azóta kap az vicc

  OliverOliver2 napja
 • Teljesen igazad van

  Milán CsászárMilán Császár2 napja
 • Teljes elfogultság... Kevés szakmai hozzászolás csak érzelmek... Ez nem jó út... Ajánlom a boxutca elemzését az értelmes szakmaibb!

  Rómeó FrankóRómeó Frankó2 napja
  • Pontosan. Teljesen inkompetens. Eddig többre tartottam Danit. Teljesen elszállt az agya.

   Tamás AndersTamás Anders2 napja
 • Nagy tulzas a kiallitas, ez nem foci, es azt se felejtsuk el amikor nem 1, nem 2 versenyen verstappen ment ossze masokkal, tobbek kozott a csapattarsait is kilokdoste

  Zouaoui NacerZouaoui Nacer2 napja
 • Miért nem hallom ezeket az egyértelmű igaszságokat a nyugati médiában?

  gabox01gabox012 napja
 • Bocsi az Angol billentyuzetert , En nagyon nagy Hamilton parti vagyok , viszont mondasz valamit . Ez a Brit Grand Prix erdekes futam volt az o szamara illetve a Petronas szamara , es eleg fura hogy csak 10 masodpercet kapott.

  GamingVIPGamingVIP3 napja
 • Ezert a legtobb F-1-es jatekban is drive through jart volna, itt is azt kellett volna adni egybol es toltse le 3 koron belul. Utanna lehet az utolso helyrol felzarkozni. Valoszinuleg akkor is sok pontot hozott volna Max-en, de az legalabb fair. Az autoban esett katt is nyugodtan kifizethetnek. A leginkabb megis az volt fura nekem ahogy Hamilton a földre dobàlta az angol zàszlót ünneplès ès fal àtugràlàs közben. Lehet csak azèrt mert tudom hogy Amerikaban pèldàul földet se èrhet a zàszló mert annyira szent dolog, ö meg dobalta mint ha koszos zokni lenne Sir Hamilton

  ReaperZorp GTReaperZorp GT3 napja
 • Kedves Dániel és nézői! Az elfogultságod által formázott véleménynyilvánításod szörnyű! Mert csak egyet fújsz: HAM fúúj, Verstappen az ISTEN. A Laptiming ParcFermé 120 Epizódját ajánlom mindenkinek! Mert itt reálisan elmondják, és nem holmi Esportoló szintjén, hogy valóban Hamilton odarakta a vállát és történt ami történt, de előtte 3-szor elvette a gázt hogy elkerülje az ütközést, mert Verstappen keménykedett és 3-szor Ő is kirakta a vállát, egyszer Verstappen is levehetné a gázról a lábát hogy elkerüljön egy balesetet. De ha valaki nem enged előbb-utóbb úgy is ez lesz. További jó kardozást! Ja és hajrá Mclaren!

  Ákos KoncsosÁkos Koncsos3 napja
 • Kicsit elfogultnak tűnsz

  Gamer PityuGamer Pityu3 napja
 • Elég megosztó ez a téma, de ez a videó szerintem kritikán aluli. Ez a néhány perc csak érzelmekről szólt, és a szakmaiságot teljesen mellőzi. Ajánlom figyelmedbe a Laptiming ezzel a témával foglalkozó adását!

  lajbiohhun lajbiohhunlajbiohhun lajbiohhun3 napja
 • Igazad van Dani. Szerencséje van Verstapennek hogy nem lett nagy baja.

  Zsolt Csaba TenkésZsolt Csaba Tenkés3 napja
 • Na már te is nagy formula 1 mester szakértő vagy???

  M4RK98M4RK983 napja
 • figyelj ne beszelj ugy hogy ha nem tortent volna meg ez a bizonyos baleset akkor Verstappen nyert volna, lehet a kovetkezo korbe bele megy a falba magatol, nem lehet tudni mi lesz ezert izgalmas de te ugy beszelsz rola minthogyha nem lett volna ez akkor Verstappen nyer es Hamilton nem tudja meg elozni, lehet ez lett volna, de lehet nem te meg ugy beszelsz rola mintha az lett volna!

  Martin RózsaMartin Rózsa3 napja
 • Ha ilyenért kizárást adnak, az megölné abszolút a versenyzést. Dani, azért ilyet mondani szerintem nagyon erős, gondold ezt végig. A költségsapka miatt azzal egyetértek, hogy a költségeket az okozó csapat fizesse.

  Erik VassErik Vass3 napja
  • A kizárás tényleg durva lenne de elképzelhetőnek kéne legyen elvégre nem csak elvetted a vezető pozíciót a riválisodtól hanem utolsó helyre száműzted a kórházba juttatásával.

   Tanulj egyszerűenTanulj egyszerűen16 órája
 • Ez egy felfordult világ. Még az se lenen baj, alkalmazkodik az ember. De közben az álszent dumák a szeretetről, tiszteletről...de ez van az élet minden területén mostanában. Teljesen igazad van, hogy kiakadtál. Azt ne feljtse el senki, hogy teljesen más kissé bátrabbnak, optimistábbank lenni, netán hibázni, kiütni a másikat 50-100 nál, és más bő 300 al megküldeni a másik embert az évad legtempósabb kanyarjában.

  ZozikaZozika3 napja
 • Dani nyugi :) Még a végén agyvérzést kapsz. Ez autóverseny, benne van a pakliban, hogy bármikor meghalhatsz, ha elkezdődik a verseny, ezt tudjàk is a pilóták. Mindig is voltak, mindig is lesznek balesetek a versenypàlyán. Hamilton lehet azt sem tudta, hogy kórházban van Verstappen, mivel neki a rádión annyit mondtak csak, hogy kiszállt az autóból. Ha több volt versenyzőt, és szakértőt meghallgatsz szinte mindenki azt mondta, hogy ez egy versenybaleset volt, de ha valakit lehet büntetni az Hamilton. Szóval ez 60-40 Hamilton javára. Ez benne van ebben a sportban. El kell fogadni. A focival pedig véleményem szerint nem szabad összehasonlítani. Az említett kanyarban, ahol a baleset is történt már nem 1 előzés történt az F1 történelmében. Plusz egy balesetnél nem tudhatod, hogy mi lesz a kimenetele Hamilton sem tudta, hogy ő biztosan tudja folytatni a versenyt. Szóval akik esetleg szàndékosságot emlegetnek, gondolják végig. A focin kívül a közutat sem érdemes ide bevenni, hisz ez autóverseny. :)

  Erik VassErik Vass3 napja
 • Hamilton mindíg is ilyen volt. Akit nem tud megelőzni azt kilöki. Itt is olyan manővert vállalt be,ahol tudta,hogy nem tudja megelőzni. (Konkrétan a palánk mellett olyan port vert fel,mintha földes úton ment volna. Már a kanyarba koszos gumikkal érkezett be és tisztán látszott,hogy nem azon az íven megy amin tapadással mennie kellene. Konkrétan csúszott a kanyarban.) Ilyet egy hétszeres világbajnok nem csinál. Eltiltanám én is egy versenyre. Akkor mindkettő megint "tiszta lappal" indulna. Hamilton már régen nem a legjobb pilóta a mostani mezőnyben. Csak szerencséje volt. Eddig.

  Róbert Baranyi-SzabadRóbert Baranyi-Szabad3 napja
 • ne igyál többet és hagyd abba a narkót.. talán még nem késő

  Attila KánaiAttila Kánai3 napja
  • Igen sajnos Danin nagyon látszik, hogy idegből, gondolkozás nélkül üvöltözik. Azóta mondatait megcáfolták.

   Tamás AndersTamás Anders2 napja
 • Teljesen egyetértek.

  oliver dr timaroliver dr timar3 napja
 • Eggyet èrtek veled és ahogyan mondtad nem azèrt mert utálom Hamilltont... Bevallom nem kedvelem,de ha mással törtènt vollna,ugyanigy gondolnám

  Nagy György AttilaNagy György Attila3 napja
 • Mikor haverommal beszéltem a verseny után a történésekről akkor szóról szóra ugyanezt mondtam. Igaz nem ismerem úgy a sportot, hisz tavaly kapcsolódtam be jobban, de a videóidból megtudtam annyira tanulni, hogy értsem a fogalmakat. És a haverom azt mondta tiszta vicc vagyok, mert csak az érdekel hogy Verstappen nyerjen. Verstappen drukker vagyok, bevallom, de ezt ha bármelyik másik versenyzővel tette volna meg Hamilton, igaz nem ennyit foglalkoznék vele, de akkor is ez egy 7x-es világbajnoktól nem elfogadható. Számomra egy közömbös versenyző volt, akit a legkevésbé szerettem az Mazepin volt, de most Hamilton még annyit se ér a szememben, mint Mazepin. Ha valaki belém akar kötni akkor nyugodtam tegye meg, mert nem fogok veszekedni. Hamilton-nak ez a győzelme egy kicsit se mondható szépnek... Majdnem halálos balesetet okoz, és még őt ünnepli az egész angol tábor. Ha egy magyar versenyző lenne akkor én nem örülnék, hanem szégyenkeznék, mert egy baleset okozás után még ünnepel...

  Just FunJust Fun3 napja
 • Nagyon igazad van 😉

  SimFahrerSimFahrer3 napja
 • 2007 óta Hamiltonosként adom a véleményed🙏👍

  Takó Imre MTBTakó Imre MTB3 napja
 • Nyugodjál meg attól megnyugszol.Amúgy egyetértek.

  Tyler DurdenTyler Durden3 napja
 • Csak azert mert utalod hamiltont nem kene szidni meg miert lenne hibas ? Verstappen genyo fordult ra hamiltonra Hamiltnak nem fordult el az auto verstappen meg ra fordult hamiltonra ugyhogy ne sirjatok ki kapot a redbull oszt kesz😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  lamNorPredatorBGlamNorPredatorBG3 napja
 • Mindjárt szívinfarktust kap....

  Imre KiralyImre Kiraly3 napja
 • Az a baj Dani, hogy igazad van és ennek ellenére még léteznek Hamilton szurkolók. :(

  Tablet KovecsesTablet Kovecses3 napja
 • Szia Dani hogy áll a bmw?

  Ádám MátyusÁdám Mátyus3 napja
 • Osztom a véleményed, de azért ne sírd már el magad

  András SallaiAndrás Sallai3 napja
 • Én Hamiltont csak úgy hívom, hogy MÁZLIMEN.

  Szabolcs FerenczSzabolcs Ferencz3 napja
 • Túl van hypeolva, az egy dolog hogy Hamilton hibázott de most pont nem vette el, Verstappen sem vette volna el, most mindenki rá van állva Hamiltonra de pedig hogy Verstappen nem tette tönkre senki futamát, ő nemhibázik soha ez már kezd lassan átmenni kabaréba, máskülönben pedig Verstappen lehetne nagyobb tisztelettel egy hétszeres világbajnokkal szemben, úgy beszél róla mintha egy nemtudom ki lenne ő miközben a cipőjét sem köthetné be Hamiltonnak.Kicsit el van szállva magától de ez most hátha rendbe teszi!

  Lajos ferenczLajos ferencz3 napja
  • Teljesen igazad van.

   Zom6ie WarZom6ie War3 napja
 • 1. Dani ezt azért egy kicsit túltoltad, hányszor előzött meg balesetet ebben az évben Hamilton Verstappennel szemben?? Akkor miért nem háborodtál fel?? Akkor is történhetett volna hasonló. 2. Ha nem nevezed magad szakértőnek akkor miért szakérteszt, elég ellentmondásos a videód. 3. A Red Bull évekig küzdött üldözött, de ha FIA nem hozza be a szabályt a padlólemezre, pont ugyanúgy állunk mint tavaly. 4. Ilyen vehemenciával ahogy te most ezt előadtad, szerintem a jövőben elég hiteltelen lesz az F1-el kapcsolatban minden videód, mi lesz, ha Max üti ki Lewist, tapsolni fogsz, vagy azt fogod mondani, hogy vissza kapta??

  Gergely BaloghGergely Balogh3 napja
 • A tények makacs dolgok! A kisebbségnek mindent lehet 🇬🇧🐵🍌

  Endre TörökEndre Török3 napja
 • Laptiming srácok,Michelisz Norbi,Timo Glock, Jolyon Palmer, és a versenyzők stb stb azért nem látják ilyen egyértelműen, de persze szólásszabadság van. Meghallgattam a véleményed.

  TrapshitkalciTrapshitkalci3 napja