"Mesterházy Attila = Fidesz" | Interjú Fekete-Győr Andrással | PartizánPolitika

Fekete-Győr András az Összefogás unicumozását követően, 2014-ben fogott bele egy új politikai közösség megszervezésébe, majd 2017-ben a NOlimpia sikere után vált hivatalosan is politikussá. A Momentum Mozgalomnak megalakulása óta az elnöke, február óta pedig a párt miniszterelnök-jelöltje.
A PartizánPolitika mai adásában Fekete-Győr Andrással politikai szocializációjáról, a Momentum megalapításáról, a Fideszhez és az ellenzékhez való viszonyáról, valamint az előválasztásról és a 2022-es választásról is beszélgetünk.
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUlabel-on:
bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán:
partizanpolitika
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
groups/partizantarsalgo

Letöltés

Megtekintés
303,518

Megjegyzés

 • Sziasztok! Sokan írjátok, hogy ég és föld az eredeti, vágatlan Partizán interjú, és a fenti összevágott verzió. Ez többek között azért van így, mert a vágott anyagba sajnos alig-alig érdemeltek helyet azok a társadalmi, gazdasági, és politikai értékválasztások, elképzelések és programpontok, amiket a Momentum miniszterelnök-jelöltjeként képviselek. Szerencsére Spotify-on (és Partizán-patronálóként videó formátumban) az eredeti, hiteles, vágatlan interjút is meg lehet hallgatni (illetve nézni). Már ha azok, akik az előválasztáson részt kívántok venni, a valós, teljes kép alapján akarjátok meghozni a döntéseteket. Ezzel együtt is köszönöm nektek a kritikus visszajelzéseket, ezekből tanul és épül az ember. Ide kattintva tudjátok meghallgatni az eredeti, vágatlan interjút: open.spotify.com/episode/11RrRAcAXKYSjbKa0TDIn8...

  András Fekete-GyőrAndrás Fekete-Győr20 napja
  • @Molnár Tibor gondolom azt feltételezi András, hogy ilyen a jó politikai kommunikáció

   Szilvia LászlóSzilvia László6 órája
  • @Miklos Grof 340600 Akartam kommentelni, de én is ezt gondolom és tapsztalom....

   Peter NagyPeter Nagy5 napja
  • András, tőlem egy esélyt kaptatok 2018-ban. Köszi, soha többé. Meg is bantam. A videóban pedig süt rólad a felkészületlenség. Nem vagy képben. Így akarsz országot kormányozni?

   K. ZsK. Zs6 napja
  • 55 percet végighallgattam...ha ez így sikerült, mégis mi a bánatnak pazaroljak el az életemből 4 órát(!) a vágatlanra....hogy még többször halljam azt, hogy "nem tudom"?....szánalmas ez a magyarázkodás.

   ME198210ME1982107 napja
  • trob igen csak neki minden kerdesre nem Tudom a valasz.. azert az egy piciket kinos..

   trinity8512trinity85129 napja
 • A politikai kommunikációról alapvető dolgokat nem tud ez a boldogtalan, ami pedig megtanulható. Ha erre nem készült fel, akkor mit tudhat a jó kormányzásról, ami viszont csak úgy nem tanulható meg, tehetség is kell hozzá. Tölgyessy Péter mondta, aki elfogultsággal nem vádolható: "Orbán világméretű politikussá nőtte ki magát." Mennyi idő lenne Fekete-Győrnek hozzá felfejlődni? Egy élet nem lenne elég. Ennek dacára ha netán valahogy a baloldal győzne, kapna egy fontos posztot. Nem ezt érdemeljük.

  István TóthIstván Tóth4 órája
 • András! Bocs, de ennek az interjúnak nem csak a vágott verziója volt gáz....

  Fk ZadoriFk ZadoriNapja
 • de unalmas figura

  bimbambulabimbambulaNapja
 • Hát, nekem az alkalmatlansága jött le! Ja! Hogy nem tetszenek a kérdések! Pedig igen fontos és pontos kérdések voltak. Az iskolában, ha egy diák így dadog a tanár leülteti! Sokkal többet vártam. Kiváló Momentumos képviselők vannak. Lehetett volna mást választani a párt élére! Egyik sem ilyen öntelt és pökhendi. De leginkább viszont a felületessége, a koncepciótlansága zavart!

  Éva OpitzÉva OpitzNapja
 • Akár fizethetett is volna Marci tanácsai és rávilágításaiért 😊.Jó volt!A vége fele rendesen izgalmas volt nézni. 😁

  Alexandra NémethAlexandra Németh2 napja
 • Én is szeretnek egy kisméretű atomerőművet a háztetőmre LOL! Ez még a saját szavazóinál is hülyébb.

  AronAron2 napja
 • Buta, alattomos komcsiivadék! Menj dolgozni inkább, ne rablásról álmodozz!

  Gyorgy LatorcaiGyorgy Latorcai2 napja
 • Te miniszterelnökként? Nem próbálsz túl sokat képzelni magadról? Nevetséges!

  Gyorgy LatorcaiGyorgy Latorcai2 napja
 • Hát nemtudom Bandi, lehet rossz napod volt🍿🍿🍿

  pixamusicpixamusic3 napja
  • Néhány éve mindig rossz napja van.

   WinG73 73.WinG73 73.2 napja
 • Meghasonlás explained. :-(

  M. L.G.M. L.G.3 napja
 • Az nem elfogadott, hogy olyan ember is lehet politikus, aki nem a régiek rutinos, csípőből mindenre válaszlós? Az eszetekbe jutott, hogy a többiek csupán azt tanulták meg, hogy a nem tudom helyett inkább hazudj, mert akkor hitelesnek látszol? Hányszor derült már kii politikusról, hogy hülyeségeket beszélt. Talán ott is jobb lett volna azt mondania, hogy nem tudom. Hazudj, mondj bármit, mert különben szétszednek a többiek. Ezt várja el a társadalom. Milyen az a politikus, aki nem tud mindenről mindent? Alkalmatlan, vagy igazmondó. Egy országot vezetni hatalmas felelősség, ezt megértem. Az a dolgunk, hogy régieket eltüntessük és ugyan olyan hazugok kerüljenek helyükre, csak fiatalabba?

  Nóra CserneckiNóra Csernecki3 napja
  • Azért nem mindenki a hazugságokon töri a fejét...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER2 napja
 • Egyszerűen nem tudok másra gondolni mint hogy Fletonak a keze ebben is benne van ! Ha csak kicsit is jót akart volna a partizán a momentum nak , akkor nem adja le ezt az interjút ! Zseniális nézni jobboldaliként ahogy kiiktatja Gyurcsány a lehetséges kihívókat ! Én már csak egy kávét kérek ! 😅

  mester zolimester zoli3 napja
 • Ez be van lőve, vagy megszállottság áldozata. Kell egy ilyen bohóc az országnak, ugye?

  Margit LászlóMargit László4 napja
 • Egy ennyire karizma nélküli embert nem tudok elképzelni bármilyen vezetői pozícióban, nemhogy miniszterelnökként.

  Árpád BorosÁrpád Boros4 napja
 • Soha nem értettem, hogy mi a szekunder szégyenérzet. Már értem.

  carvingski.hucarvingski.hu4 napja
 • júúúj, szegény..

  Zsofia Cséry-HorvathZsofia Cséry-Horvath4 napja
 • Olyan volt mint Cukkerberg a szenátus előtt.

  TheEyelash88TheEyelash884 napja
 • Nehéz helyzetben volt/van a momentum. 1. Azért a Nolimipia egy hatalmas adu ász volt. Még ők maguk is meglepődtek és nem tudtak vele mit kezdeni. Túl gyorsan jött a siker. Választhatta volna azt az utat, hogy a kezdeti célokat, hitelességet megtartva, jelesül, hogy a jelenlegi politikai elitnek, ami még mindig a kommunizmus maradványa el kell tűnnie. Jöjjenek a fiatalok. Kezdjük tiszta lappal. Ezzel csak annyi a gond, hogy így választást szerintem jó pár évig biztos hogy nem nyertek volna. Ez hosszú idő. Nehéz lett volna nem hibázni. Kérdés az is, hogy az alapító társaságban van-e annyi összetartás, mint ami a gyerek koruk óta barátságban lévő fidesz magban van? Spoiler! Nincs, lásd Pottyondi... Lett volna-e annyi türelem a lelkesen hozzájuk csatlakozókhoz, hogy kitartsanak több ciklusnyi ellenzéki, esetleg akár vesztes választás után is? Ez idő alatt simán rájuk ég, hogy Fidesznek hajtják a szelet (igaz is) és a felelősség is, hogy a rendszer tovább él. 2.Vagy választhatta azt, hogy mindent amit korábban mondott szembe köpi magát és összeáll gyurcsányékkal. Feladva azt, hogy egy igazi korszak váltó párt legyen. Véleményem szerint mind két út az elmúlásukhoz vezet. Csak az egyik gyorsabb, a másik lassabb. Úgy fognak járni mint az LMP. Biológiai példával élve: A kertészetekben BÚJTATVA nevelt gyümölcsfák 1-2 év után hoznak termést. Igen ám, de a gyökérzetük szerteágazó lesz nem tud elég mélyre hatolni. A fa jobban ki van téve a környezeti ártalmaknak, akár hamar meddővé is válhat majd elpusztul. Szemben a magoncokból lévő gyümölcsfák. Amik igaz hogy 5-6 év után hoznak termést, de gyökerük egyenes, mélyre hatoló lesz. Egy emberöltőt is terem akár. Értitek? Nincs türelem, nincs egyenes gerinc, nincs kitartás.... Az utolsó kapcsolja le a villanyt!

  Dávid TerjékDávid Terjék4 napja
 • Köszönjük, hogy önként kiszállt a Momentum az ország vezetéséről szóló versenyfutásban.

  The Sad EmojiThe Sad Emoji4 napja
 • Igazából látja hogy esélye nincs nyerni és sajnos minden ellenzéki politikus így áll a dologhoz ezért nincs konkrét terv és ez a legnagyobb hiba olyan mint amikor valakinek az a célja az életben hogy gazdag legyen de nincs terv nincs munka mert o se hiszi el hogy az lessz. Orbán Viktor hísz abban amit csinál meg ha hazudik is azt is elhiszi ebben van az ereje. Sajnos nincs egy erős ellenzék ezért inkább el sem megy szavazni az ember mivel vagy ezt az életet folytatjuk vagy a bizonytalanba vágunk bele lehet hogy azért nem tudja mi lessz a vagyonnal mert gondolkodik hogy el osszák vagy mi legyen vele ez egy vicc. Kedves Márton javaslom legyél te elnökjelölt mert ezek gyenge emberek. Gratulálok a műsorhoz nagyon nagyon rég láttam ennyire szimpatikus intelligens embert végre egy színvonalas műsor így tovább szívből gratulálok

  Gyuri BerkiGyuri Berki4 napja
  • Egy ember van az ellenzéki oldalon, aki hisz a győzelemben, de az ellenzéki pártokban nem...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER2 napja
 • Ha Marci valaha adott lehetőséget FGYA-nak arra, hogy bárki is kiábrándulhasson a Momentumból maga a párt elnőke révén, (ha egyáltalán bármikor is komolyan vette azt) hát az ez a riport volt. Egyetlen egy kérdésre se kaptam igazi választ, a kettesért felelt. Semmi másról nem kaptam képet, csak egy fiatalemberről és pártjáról, aki idejekorán került a hatalom lehetőségének közelébe, és bármire képes azért, hogy bekerüljön a parlamentbe. Ennyi! (és erre mondják azt, hogy olyanok, mint anno a Fidesz? - az akkori Fidesz tagjai jobban képbe voltak az akkori jog-rendszerrel, mint maguk a kommunisták! és valóban volt mondanivalójuk...)

  Dénes AlbertDénes Albert5 napja
 • Igazi nyomorult.

  József Richárd NémethJózsef Richárd Németh5 napja
 • Ennek a Fegyőrnek már a nagyapja: Fekete Győr Endre is egy befolyásos komcsi vezető volt, aki olyan politikai és anyagi tőkét kovácsolt, h még az unokája is ennek az előnyeit élvezheti. Nem mindegy, h olyan, ingatlan(oka)t, majd később ebből akár pénzeket tudott már akkor a nagypapa v az örököse megszerezni, amiből ma az unoka is jól él. Nem mindegy, h a szülőknek nem kellett vérrel-verejtékkel lakásra gyűjteni saját maguknak, hanem az "aranyifjú" külföldön - igencsak költséges - taníttatását lehetett finanszírozni.

  Kristofer LaganderKristofer Lagander5 napja
 • Hogy milyen buta ez az emberke... Ez a FEGYŐR... elképesztő. Ez akar politizálni?

  Bulcsú HarkaiBulcsú Harkai6 napja
 • Hát ez szánalmas volt.

  K. ZsK. Zs6 napja
 • Ekkora idiótát. Ilyen a székelyek. Hatalomra éhes idióták. Az MSZP gyengébb emberei közül mindenki Orbán markába van. Egy biztos. Mesterházy Attila soha nem volt és soha nem lesz.

  Ferenc BekőFerenc Bekő6 napja
 • akkor is inkább szavazok egy béna kezdőre mint egy profi tolvajra. pont.

  mmm mmmmmm mmm6 napja
 • Ez a csávó egy idióta! Egy ratyi ember! Ilyen ember remélem soha nem lesz a miniszerelnökünk! Hajrá Jakab Peti!!

  Noel NémethNoel Németh7 napja
 • "Nem tudom"..."Nem emlékszem"..."Ezt meg kell kérdeznem"..."Hmm"..."Nem tudom"..."Nem emlékszem"..."Nem tudhatom"...egy rossz vicc, én szégyelltem magam helyette

  ME198210ME1982107 napja
 • Atya úr isten! Ez akar miniszterelnök lenni? Volt olyan tudományág amiben elérte az egyes alát?

  Sándor TóthSándor Tóth8 napja
 • Most komolyan... Azok a szavazók akik ezekre voksolnak krumpliznak, tompikáznak és érzik magukat okosabbnak? Ébresztő! Ha ezek kezébe kerül az ország kasszája akkor végleg lehúzhatjuk a rolót.

  Sándor MolnárSándor Molnár9 napja
 • "Olcsó clickbait = ellenzék" Ex jobbik szavazóként átérzem a helyzetet, itt a jobb oldalon is ilyen a felhozatal, ezért nem fog még hosszú évekig megdőlni a kormány.

  Gray JediGray Jedi9 napja
  • Ezért kell független választani...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER2 napja
 • Magyarország pedig sajnos kurvaország! Mindig fekszik valaki alá! Soha nem jó helyre, de mindig érdekből! Ez nagyon nagy baj!

  Szaniszló JózsefSzaniszló József9 napja
  • Ez baromság.

   Zoltán KasZoltán Kas8 napja
 • Gulyás Marci záróizmának nagyobb lehet a tartása, mint ennek a borotvált talpú transznőnek.

  Égenjáró LukácsÉgenjáró Lukács9 napja
  • Aki ilyen kisstílű, az mit vár az életétől?

   Zoltán KasZoltán Kas8 napja
 • Andrei Feketescu-Ghiorescu fátyok neháráguggggyyy...

  Égenjáró LukácsÉgenjáró Lukács9 napja
 • ezt a balféket...

  Szabó Attila ZsoltSzabó Attila Zsolt9 napja
 • Rossz érzéseim vannak mikor ezt a csákót nézem. Az egész kisugárzása egy az egyben Ted Bundy.

  Sándor MolnárSándor Molnár9 napja
 • Ez Andriskám egy nagyon gyenge 2-es alá!!! Borzalom, hogy megint ez az ellenzéki moslékkoalíció akar indulni 22-ben. Nem is csodálkozom majd ha ismét nyerni fog a FIDESZ 22-ben, ilyen ellenzéknek mondott figurákkal...

  Zoltán BánZoltán Bán9 napja
  • Egy megfelelő ember van csak...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER2 napja
 • Hajrá Toroczkai László a Mi Hazánk miniszterelnök jelöltje , aki lealázta Puzsért is egy vitában ide persze nem merik behívni. Hajrá Toroczkai, hajrá Mi Hazánk!!

  Laszlo KovacsLaszlo Kovacs9 napja
 • Rem kellemetlen, iszonyat kinos... egy nulla ez az ember.. kb mint amikor Berki Krisz volt fopolgi-jelolt. Bar lehet O is nivosabban nyilatkozna.. a froccsteraszra se megy el ez a gyerek wc-s bacsinak, hagyjuk mar.. de nem is gondolom, hogy O ezt komolyan gondolja.. lehalabbis nagyon remelem. Elkenyeztetett urifiu.. az latszik, hogy meg eletben nem dolgozott.. azon tul hogy fenymasolt 50 plakatot😂

  trinity8512trinity851210 napja
  • Igen. Szerencsére vannak jobb emberek az ellenzékben.

   Songbird645Songbird6459 napja
 • Én màr nem hiszek a mesékben😉

  erzsebet totherzsebet toth10 napja
 • Nem szarozásból ,de vittorio ellen egy minimum Tisza István kaliberű figurára lenne szükség, h pattintani lehessen,akit egy nyitott pengének aposztrofáltak a Monarchia torkán...mert ez a hebegés-habogás,hááát nem tudom.

  JohnGotti 2002JohnGotti 200210 napja
 • Ha ez a szerencsétlen félnótás az alternatíva O.V ellen a választasokon, akkor Magyarorszag végleg lehúzhatja a rolót...

  Tibor FeketeTibor Fekete10 napja
  • Szerintem nem fog sok százalékot elérni az előválasztáson.

   Songbird645Songbird6459 napja
 • hulabel.info/dron/eXeghneNsc-So58/vide

  Ede CzirókEde Czirók10 napja
 • Ez igazi? Olyan mint a kandi kamera :D

  Ferenc BiróFerenc Biró10 napja
 • Juj, hát ez elég gázra sikeredett, úgy tűnt mintha Fekete-Győr az se tudta volna hogy éppen hol van, nemhogy jó válaszokat adjon. Minden szavát megcáfolta a riporter, kéje kedve szerint forgatta, nagyon ügyesen, ezzel bemutatva hogy semmi valós politikai tartalom, teljesítmény nincs az ember mögött. Jó riport.

  Jácint JónásJácint Jónás10 napja
  • Gulyás Márton alapos munkát végzett. Megmutatta hogy vannak jobb emberek is az ellenzékben.

   Songbird645Songbird6459 napja
 • Nem bírjuk végignézni! 23:43-nál leálltunk.

  Flores FloresFlores Flores10 napja
 • Nagyon gyenge, pariban van a bohóc Kósával. Szomorú lenne nullingerekről tökkelütöttekre váltani.

  Flores FloresFlores Flores10 napja
 • Kicsit olyan, mintha nem teljesen lenne tiszta.

  Kovács GergőKovács Gergő10 napja
 • Pojáca

  Lama AdministratorLama Administrator10 napja
 • Korrupcióellenes ügyészség, amiben benne lesz Gyurcsány is . 😆😆😆 Kb. mint mikor szervezett bűnözés elleni testületet állítanák fel, amely testület oszlopos tagja Al Capone. 😆😆😆 Mindenesetre Fekete Győr legalább a humornak nincs híján.

  Ferenc HerczegFerenc Herczeg10 napja
  • Nekem is ez a problémám az ellenzéki összefogàsnál, de túl sok a Gyurcsány imádó szavazó, akiknek a szavazataira nagy szükség van...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER2 napja
 • Next!

  addario2addario210 napja
 • Javaslom minden kormánypárti bajtársamnak, hogy toljuk meg Andriskát az ellenzéki előválasztáson, teljesen biztos a kudarc. HAJRÁ FIDESZ!

  George BarronGeorge Barron10 napja
  • Szerintem nem akarjátok tovább hallgatni őt az előválasztás után. Meg amúgy a Fidesz a ti adótokat is lopja úgy hogy nem lenne szerencsés segíteni nekik.

   Songbird645Songbird6459 napja
 • Ez egy bohóc 🤡🤡🤡🤡🤡🤡

  Klei ViktorKlei Viktor10 napja
 • Egy szó jut eszembe: kínos...

  Márta FarkasMárta Farkas10 napja
 • Nem tartom jó vezetőnek, még kevésbé jó államférfinak. Nem is szavaznék rá. De miért kell ezért az interjúért őt keresztre feszíteni? Felkészületlen, tapasztalatlan. Nem az, amit egy szakértő politikustól várnánk, oké. De azért nehogy már azért basztassuk, hogy ki meri azt modnani, hogy "ööö... nem tudom." Ez a tulajdonság nagyon sok politikusból, még több emberből hiányzik.

  ZsoltZsolt10 napja
  • @Zsolt Meg azért ez olyan aminek automatikusnak kellett volna lennie és nem a Marci kérdésére elkészítendőnek.

   Songbird645Songbird64510 napja
  • @Zsolt Amúgy most már megmutatták a 2019-es költségvetést de a grafikonok és a magyarázat lemaradt.

   Songbird645Songbird64510 napja
  • @nowzeca Zsoltnak küldtem volna csak félrement. Bocsánat.

   Songbird645Songbird64510 napja
  • @nowzeca Ez teljesen jogos. De ez szerintem a legtöbbeknek az interjú előtt már kiderült.

   ZsoltZsolt10 napja
  • ​@Songbird645 Ebbe bele lehet kötni, és szerintem igazad van. Az elszámoltatás egy kampányüzenet, megvalósulni nem fog. A legtöbben nem emiatt támadják, hanem azért, mert felkészületlen, stb. ezen csodálkozom.

   ZsoltZsolt10 napja
 • Szépen elintézte magát :D

  brgmnnbrgmnn11 napja
 • Én nem ismertem ezt az embert, de azok a kritikák, hogy nincs ellenzék stb... mostmár még érthetőbbek. Ez az ember nem interjút ad, hanem mentegetőzik. Az látszik, hogy egy pártot nem tud összetartani. Talán nem kellene nagyobb babérokra törni mindannyiunk érdekében. :)

  tudom nemtudom nem11 napja
 • Jó, hogy nem vezetsz hajót, csak pártot, nem sok hidunk maradna. A kutyám pórázát nem adnám a kezébe jó Bandinknak! Szánalmas...

  tutajos22tutajos2211 napja
 • FGYA olyan, mint egy kamasz fiú. És ez nen negatív kritika!!

  István TukacsIstván Tukacs11 napja
 • Össze vagytok nőve a többiekkel ... Így már felejtősek is vagytok Ti is... Ez a multikulti amit össze próbáltok rakni egy vicc... Tételezzük fel nyer a multikulti, milyen osztogatások mennek majd ott, hány fele kell majd osztogatni... Ugyan már ott aztán lesz majd buli... Mindegyik szar itthon de számomra még mindig a Fidesz a kisebbik rossz mint ez a multikulti... Bal-libsire soha nem fogok szavazni meg azokra sem akik velük össze borulnak...

  Sch FeriSch Feri11 napja
  • @Songbird645 fingom nincs mit írsz komolyan... Hol látod, hogy fidesznek szurkolok? Azt írtam a mostaniak ( multikulti résztvevői) közül a kisebbik rossz a fidesz. Sehol nem írtam, hogy nyalom őket. Írtam mi a véleményem a mostaniakról olvasd el akkor újra a hsz-eket...

   Sch FeriSch Feri9 napja
  • @Sch Feri Hát remélem hogy egyszer amikor felfogod a Fidesz korrupciójának a hatását és megfogod változtatni a véleményed. A Fidesz korrupciója ugyanolyan káros vagy akár még károsabb is lehet mint a DK és MSZP korrupció úgy hogy nyugi a DK, MSZP, Momentumot sem támogatom. A Márki-Zay Péter legalább hozott egy olyan törvényt a saját városában hogy a képviselők rokonai ne induljanak az önkormányzati pályázatokon.

   Songbird645Songbird6459 napja
  • @Songbird645 ezen ne rugozz... Ott írtam feljebb a véleményem....benne van

   Sch FeriSch Feri10 napja
  • @Sch Feri Azt írtad hogy a "kisebbik rossz" a Fidesz.. Ezen elsiklottam. Akkor ki hoz lázba?

   Songbird645Songbird64510 napja
  • @Songbird645 talán ha visszaolvasol okosabb leszel....

   Sch FeriSch Feri10 napja
 • Csak nincs hozzá TALENTUM!

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi11 napja
 • Maga machiavellista.

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi11 napja
 • "Kedvetlen" Fekete-Győr András! Maga nem tanult, hanem magolt...most is!

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi11 napja
 • 😂😂😂😂

  róbert kissróbert kiss11 napja
 • "Kedvetlen" Fekete-Győr András...a lejtőnek nincs alja...

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi11 napja
 • "Hasznos idióta" id. Joszip Visszarionivics Dzsugasvili....cui prodest?!

  Krisztián CsábiKrisztián Csábi11 napja
 • Na ki jött ide Edinától?

  Farkas KittiFarkas Kitti11 napja
 • Csaja lennék már nem lennék otthon mire hazaér.

  László HerczegLászló Herczeg11 napja
 • Ez a kisfiú ebbe az interjúba belebukik. Az az összefogás amiben ez a szélhámos húlyegyerek benne van, az szégyellheti magát.

  László HerczegLászló Herczeg11 napja
 • Szerintem teljesen meggyõzõ volt Fegyõr. Engem meggyõzõtt nehogy rájuk szavazzak.....

  Hegyi ElizabethHegyi Elizabeth11 napja
 • Ez katasztrófa.

  Zoltán VargaZoltán Varga11 napja
 • Nagyon kínos. Igazából én már ezerszer leírtam az ilyen interjúkhoz, hogy megélhetési politika az, amit láthatunk. Te, barátom, nem akarsz fizikai munkát végezni. Ez a nagy helyzet.Nagyon éretlen vagy és nagyon tapasztalatlan. És az az igazság, hogy olyat erőltetsz, amihez nincs affinitásod. Nyugodtan tanulj mást,vagy vállalj más szerepet. Tudod, mi, kis emberek, soha nem tudnánk olyan munkakörben dolgozni, amihez szakmailag nem értünk. Ugyanis fel sem vennének. Ezt csak a realitás érzéked javítása érdekében teszem hozzá. Egyébként jóindulatú, szimpatikus gyerek vagy, menj és csinálj mást.

  L MayerL Mayer11 napja
 • Már egy ideje nézem a csatornát, imádom, de ilyen kesztyűs kézzel még nem láttam bánni senkivel Marcit. Végülis is mindegy mert ennyi is elég volt, lehet azért nem kalapálta meg még jobban. A legfelzaklatóbb, hogy még ezt sem tudta megugrani András.

  Márk PozsárMárk Pozsár11 napja
 • Kipukkant a lufi...

  TonewheelsmileTonewheelsmile11 napja
 • Ha ez a fiú a momentum elnöke, akkor a momentum egy kamupárt!

  Jozsef PappJozsef Papp11 napja
 • András, erre nem tudok mit mondani.

  Magyar ÁllampolgárMagyar Állampolgár11 napja
 • Ez nagyon kínos

  Agnes HodaiAgnes Hodai12 napja
 • valami rejtett erőssége mégiscsak van, hogy nem váltották még le a momentumon belül nem? ebben az interjúban semmi új, mindig is kellemetlen volt nézni a nyilatkozatait, csak így egyben félelmetesebb - számomra kíváncsi vagyok megmarad-e a momentum és meddig

  nabrosdgnabrosdg12 napja
 • Conchita és az első szex...

  Ambrus JánosAmbrus János12 napja
 • Fogalmatlan... Fingja sincs mi folyik a pártján belül, de kb országosan akarja majd a korrupciót üldözni... Keresi a középutat a választók igénye és az elképzeléseik közt, ergo a hatalomért bármit. Ilyen hülye vagy hülyének nézi már ez a jöttment is az embereket... Szavazóit?

  Miklós LukácsMiklós Lukács12 napja
 • Kommunikációban valóban még kissé fejlődnie kell, de szerintem nagyon nem volt annyira gáz, mint a kommentelők zöme szerint. Ha lehetne választani, akkor inkább ez a csóka, mint a maffiavezér Orbán....

  zolizoli12 napja
  • @zoli Hát akkor nagyon egyezik a véleményünk mert a Karácsonyt és a Dobrevet én sem szeretném. Ha másért nem akkor csak azért menj el az előválasztásra és szavazz valaki másra (vagy másokra ha több X-szes lesz) hogy az MSZP és a DK megbukjon. Őszinte félelmeim vannak a Karácsony és a Dobrev esélyeivel kapcsolatban sok a birka akik rájuk szavazna amikor ott a Márki-Zay Péter és a Jakab Péter is. Arról nem is beszélve hogy a Fideszesek szerintem átszavaznának a Márki-Zay Péterre vagy a Jakab Péterre de a Karácsonyra vagy Dobrevre semmiképpen.

   Songbird645Songbird64511 napja
  • @Songbird645 Nálam Dobrevet és Karácsonyt is veri, mert azoktól is kiütést kapok. Persze nem mondom, hogy miniszterelnök legyen, csak azt, hogy nem gáz a srác.

   zolizoli11 napja
  • Az Orbánnal biztosan jobb de azért nézd meg a többi jelöltet is és hasonlítsd össze velük a Fekete-Győr Andrást.

   Songbird645Songbird64511 napja
 • 48:04 Sráác, itt nem az a baj hogy meg van vágva az interjú. Pont az a baj, hogy nincs megvágva!

  Viktor DoeViktor Doe12 napja
 • kérdezte már valaki, vajon Marci futásból jött vagy megy?

  salzdorfersalzdorfer12 napja
 • Akarva vagy akaratlan itt Marci kivégezte a kollégát,a határon tull csak tökönrugásért, Brüsszelben meg árulkodni mehettek,ha ez nektek nem kinos!

  Patruban CsabaPatruban Csaba12 napja
 • Fekete-Győr András az új Havas Jon. 😆 "You know nothing..."

  Mike DetiMike Deti12 napja
 • 30:30-tőle tipikus olyan kijelentések sora indul meg ennél a percnél, amikor valaki hall vagy olvas valamit vagy épp mondják neki és ezekből szűri le azt hogy Tóth Csaba helyére igenis Hadházy Ákos kell a zuglóiaknak... ja és papírja amúgy nincs semmiről, semmit nem tud bebizonyítani. Egy olyan ember aki Magyarország miniszterelnöke szeretne lenni az nem a média által közvetített tartalmakra támaszkodva akarja elérni amit akar, hanem ő saját maga megy utána addig míg Ő saját maga meg nem győződik arról, hogy mi folyik a háttérben. Ez az ember egy nulla és komolyan az a típus aki úgy gondolta hogy egy egyetem elég lesz ahhoz hogy ő bárki is lehessen. Bár igazából nagyon sose volt szimpatikus, de ez a videó csak még jobban megerősítette a gondolkodásomat a politikával kapcsolatban.

  fehervmfehervm12 napja
 • Puzsér for president.

  Gábor KovácsGábor Kovács12 napja
 • Azért annyira nem sikerült felhúznia magát kedves Andrásnak az öszödi beszéden, hogy aztán ne álljon össze most Ferivel a hatalom nevében, mint kesztyűbáb. Isten óvja az országot ezektől!!!

  Gergely SzemanGergely Szeman12 napja
 • Hát ha az ellenzék ez az ember akkor, már intézem is a vízumot Pakisztánba... 2022re...

  Krisztián SzeferinuszKrisztián Szeferinusz12 napja
  • @Krisztián Szeferinusz Ha eddig nem nézted akkor nézd meg Márki-Zay Péter interjúját. Meg ha lesz Jakab Péterrel akkor majd azt is.

   Songbird645Songbird64511 napja
  • @Songbird645 hát nagyon remélem ;))

   Krisztián SzeferinuszKrisztián Szeferinusz11 napja
  • Vannak más, jobb ellenzékiek.

   Songbird645Songbird64511 napja
 • Kedves András, nem rosszindulatból írom, de ez nagyon kevés volt. Politikai pálya, rendben, te is ember vagy és nincs/nem is lehet mindenre válaszod, de ez nagyon kevés volt ahhoz, hogy olyan dörzsölt embereket fogj meg itthon, mint a jelenlegi karhatalom mindenre elszánt emberei. Ez ma Magyarországon nagyon kevés! Ezzel a felkészültséggel hogyan szeretnél tárgyalni például Putyinnal a gázárakról? Kb 2 perc alatt átharapná a torkod. Ha romba akarod dönteni a rendszer velejéig romlott épületét, nem árt ha van hozzá eszközöd és előtte ki is jutsz belőle, illetve megvan a kidolgozott terved a rom eltakarítására is. Képletesen szólva: nem elég felírni egy hirdetőtáblára, hogy "O1G"!

  SenquistSenquist12 napja
 • Miért jutott eszembe az a mondás , hogy izzad mint prosti a templomban .. 10/10 interjú , csak így tovább kérünk MÉÉG !

  Sándor SáfránySándor Sáfrány12 napja
 • Amellett, hogy kiváló műsor volt, örülök, hogy megtudtam: a 2022-2026 közötti időszak az ellenzéknek azért kell, hogy kiderüljön hogyan lesz 2026 után...(35:00 tól). Ez önmagában elég ahhoz, hogy el se gondolkodjam azon, van-e értelme az ellenzékre szavazni.

  Béla BiróBéla Biró12 napja
  • Ez őrület, amit a 6 párt művel. Mindegyik csak a hatalmat akarja. Megélhetési politikusok. Ahelyett, hogy Márki-Zay mögé beállnának...

   MUCSI ESZTERMUCSI ESZTER2 napja
  • @Béla Biró Ott hogy nem fognak olyan 2/3-os törvényeket megszavazni amik a a Fidesz és az MSZP oligarchák zsebébe küldik a pénzt. Nem tudnák a tüntetéseket korlátozni, nem tudnák a médiát írányítani. Szerintem megegyezhetünk abban hogy nem egészséges egyetlen véleményt hallgatni. A magyar rádióban már nincs ellenzéki hang. Több milliárd megy el a ti pénzetekből arra hogy a Fidesz 2/3-os törvények módosításával olyan dolgokra költse a pénzünket amik kizárólag az ő hatalmon maradásukat szolgálja. Nézd meg Márki-Zay Péter Partizános videóját is! Márki-Zay Péter is az egyik jelölt az előválasztáson és elmondja hogyan lehet megakadályozni vagy akár visszaszerezni az elvesztett milliárdokat. Nézd meg hogy hogy lemaradt az ország a környező országokkal szemben. Még Románia is elkezdte a lemaradását Magyarországtól pedig a román politikusok se a legjobbak a világon... Az hogy kiveszik az inflációs kosárból a lakásárakat és aztán azt mondják hogy milyen jól kormányoznak mert nem megy fel úgy az infláció mint régen egyszerűen nevetséges. Hogyha a régi inflációs kosárból is kivennénk a lakásárakat vagy az újban is benne lennének a lakásárak akkor azt mondom összehasonlítható a Fidesz kormányzás alatti infláció az az előttivel de így körtét az almához... Szerintem nem normális hogy most már 363 Forint az Euró.. Folyamatos orosz és kínai hitelek amit mindet nekünk kell majd kifizetni. Nem jó hitelből gazdálkodni.

   Songbird645Songbird64511 napja
  • @Songbird645 Hat különböző párt esetleges koalíciójában kb mindegy is ki az alkalmas. Főleg, ha Andris sem tudja mi lesz a hat párttal a megnyert választás után. Mit tudnának jobban csinálni hatan, annál, amit a Fidesz csinál??? Mi előnyöm származik abból, ha hatan megnyerik a választást és annyi a terv, hogy lebontsák az előző tíz évet és börtönbe rakjanak egy csomó embert??? Ebbe hol vagyok én és a családom???

   Béla BiróBéla Biró11 napja
  • Nem az ő az egyetlen ember aki indul az ellenzéki előválasztáson. Nem ő "az ellenzék vezetője"... Szerintem Orbán Viktornál ezerszer jobb emberek vannak az ellenzéki előválasztáson. (Nem a Karácsonyra vagy a Dobrevre gondolok.)

   Songbird645Songbird64511 napja
 • 0:20 persze ... Inkább elégetem a pénzt, mint neked egy fillért jutassak 😂 Csak katasztrófa túristának jöttem és még az előzményekből is törlöm a megtekintést

  EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוהEmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה12 napja
  • @EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה Gazdasági és migrációs szempontból lehet baloldalinak nevezni a Fideszt azonban amit például vallás terén leművelnek az egyértelműen jobboldali, konzervatív. Kásler Miklós már magát a felvilágosulást is támadta.

   Songbird645Songbird6458 napja
  • @EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה Kérlek tudsz nekünk írni pár példát Gulyás Márton magyarellenes megnyilvánulásaira?

   Songbird645Songbird6458 napja
  • @Songbird645 nem az csak 1 eset a sok közül. Engem a cosmopolita-magyarellenes megnyilvánulásai zavarnak ezenkívül van neki egy nagyképű arrogáns stílusa, amit megfűszerez a ripacs magatartásával és nálam ez nem pálya, engem ez nem csak nem szórakoztat, de tolerálni is nehezen tudom, agymosott elfogult szélsőbaloldali provokátor, az y generáció egyik legkártékonyabb tagja, aláírom, hogy nála sokkal rosszabak is vannak az x gen soraiban, de ez nem mentség nálam arra, hogy a "havas iskolát" viszi tovább ezzel mérgezve azokat akik inkább elhatárolódnának a politikától is. Konkrétan arra gondolok, hogy azokat hülyíti a leginkább akiknek még szavazati joga sincs... Csak a saját érdekit szolgálja és biztos vagyok benne, hogy létezik az az összeg amiért leváltaná a szélsőbalos narratívát, a kormány propagandára, amit ráadásul jobboldalinak gúnyol, holott köze nincs semmiféle jobboldaliságnak a fideszhez.

   EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוהEmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה9 napja
  • @EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה Most arra utalsz amikor lemosható festékkel megakarta dobni a Sándor-palotát és 300 óra közmunkára és pénzbüntetésre ítélték?

   Songbird645Songbird64510 napja
  • @Songbird645 egyrészt én sem szerethetek mindenkit másrészt volt néhány olyan szélsőbalos performance tőle, amit még a fideszesek is megirigyeltek. A liberálfasiszta provokátor mintapéldánya, Bódi Ábel komcsi verziója...

   EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוהEmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה10 napja
 • Alapból zéró elvárással "ültem be" meghallgatni. Megpróbálom röviden összegezni az észrevételemet. (Nem húzódok egyik párt felé se. Mielőtt megkapom, hogy mocskos zsidesz vagy egyebek...) 1. Nekem van egy olyan bajom, hogy ha hosszabb a kérdés vagy a kérdés előtti felvezető akkor megunom a várakozást és el-el kalandozik a figyelmem és mire arra kerül a sor, hogy várják a választ akkor csak állok ott némán és kínosan majd vagy elkezdek valamit hebegni, vagy visszakérdezek. Ezt én kínosan élem meg. Ciki... De mivel ez nem nyilvánosan történik a részemről így az "ez van" kategóriába sorolom. De amikor ugyan ezt látom egy politikustól... egy interjúban... az vérciki és szánalmas. (nem az utca nevekre és az atomerőműkre gondolok, az ember téved, politikussal is megesik ha a későbbiekben javítja semmi baj vele, ha elismeri, hogy tévedett...) 2. Vagy lehet, hogy oda figyel a kérdésekre, csak a választ nem tudja? Mert ez talán még inkább kínos egy politikustól... 3. "Huhu bazdmeg" gratulálok ehhez a videóhoz ami a felénêl került bemutatásra.... 4. 1 perfekcionista is sok... Mintha mostanàban ez lenne a trendi irányzat. Biztos, hogy mind az aminek mondja magát? 5. A beszélgetés végére eszembe jutott, hogy az a filmes klisé amikor a párbeszédben az egyik fél reflektál valami rövidet/okosat fapofával majd néma csönd lesz a teremben. Na... Ennek a filmes trükknek itt mi helye? Mert az ember is se okosabb, se nem komolyabb, se nem vicces tőle...

  Koppány Imre KissKoppány Imre Kiss12 napja
 • الأم اللعينةالأم اللعينةالأم اللعينة

  Abdurrahmán Abdi Arnaut pasaAbdurrahmán Abdi Arnaut pasa12 napja
 • Gulyás úr, tessenek majd a többi balildali szereplőnek is feltenni a kellemetlen kérdéseket! Itt ez jól ment, amit helyeslek, remélem, másoknál is így lesz!

  RikáriRikári12 napja
 • Alkalmatlan mindenre!!!

  PT-79PT-7912 napja
 • Fegyőrre nagy az a kabát... Szerintem akkor már inkább Janklovics Péter

  Krisztián JámborKrisztián Jámbor12 napja