"Szájer családja tudott mindenről" - Kardos József a Partizánban

Ott volt a Bibó Szakkollégiumban a Fidesz-alapításánál, ő bábáskodott a Fidesz első egyéni választókerületi győzelme fölött 1990-ben, és hosszú ideig dolgozott Szájer József mellett is. 1998-ban távolodott el a Fidesztől, amikor kormányra kerülve rengetegen elkezdtek tülekedni a zsíros pozíciókért.

Kardos József a Partizán stúdiójában beszélt állami gondozásban töltött gyerekéveiről, a saját melegsége által okozott nehézségekről, Szájer Józsefről, a Fideszen belüli homofóbiáról, és arról is, vajon a jelenlegi kormányban vannak-e melegek.

"Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika

Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB

Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQ...
Kövess minket Instán:
partizanpol...
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
groups/parti... "

Letöltés

Megtekintés
230,548

Megjegyzés

 • Zseniális volt, nagyon emberi. Remélem, egyre humánusabb irányba halad legalább az emberiség jó része. Semmi más nem számít az életben annyit, mint az emberség.

  Lellushka ASMRLellushka ASMR3 napja
 • Remek interjú!Kardos József lenyűgözött!

  Béla MészárosBéla Mészáros4 napja
 • A magyarság nagy többsége egyáltalán nem homofób, egyszerűen csak már mindenkinek elege van, hogy a csapból is ez folyik.

  AlfaszektorAlfaszektor5 napja
 • Szajer nem politikai szereplö többe, es beken kell hagyni. A Fidesz egy polgari Part, igy aki mas orientaltsagu nincs onnak kitiltva. Ez sokkal inkabb a toleranciat jellemzi, Ami az ellenzeknek nincs, es nem az opportunizmust. Az egesz duma itt egy nagy tevedes es buta. Ennyire telik lathatoan.

  Istvan OmasztaIstvan Omaszta8 napja
 • Márki-Zay Péter, az egyetlen velejéig gerinces jelölt. A törvény teljes szigorával mindkét oldalon számolta fel a korrupciót Vásárhelyen, és ezt tenné az egész országban. Senki másnak nem ez a prioritása az ellenzékben, a kormányoldalon meg pláne. Nincs értelme leváltani a nagy tolvajokat kicsikre. Arra, hogy Márki-Zay nem fogja semelyik politikustól eltűrni a lopást, a magyarok megkárosításást gerincessége, valódi keresztény hite is garancia. Amit amúgy teljesen szétválaszt az államtól mivel minden kérdésben, pragmatikus, haladó, mérnök gondolkodású. Közgazdász, villamosmérnök, kilencgyermekes apa, a jól fizető felsőközép multi állását cserélte fel a rosszabbul fizető polgármesteri székre kitéve magát és családját a fidesz támadásainak, nem megélhetési politikus, aki egy napot se dolgozott az életben. Az ő miniszterelnöksége egy nagyon rég szükséges politikai kultúraváltás lenne. Ő az összefogás ötletgazdája, ami Vásárhelyen már bizonyított. A városában maguk a fideszesek csodálkoztak, hogy a helyükön maradhattak (persze csak a nem-korruptak), pályazatot is nyernek, de csak ha ők adják a legjobb ajánlatot, érdekes módon minden tervet mégiscsak ki lehet hozni 10-20%-al olcsóbban amióta ő a polgármester. A becsületes emberek megmaradtak, a lopás megszűnt, Lázár befizeti az adót. Márki-Zay Péter konzervatív, keresztény, én liberális ateista vagyok, mégis rászavazok. A gerinc az gerinc. Ilyet ritkán látunk mi magyarok. Becsüljük meg. hulabel.info/dron/eY19qKqHpJ6dg40/vide Nem szeretnék egy korrupt kormány miniszterelnöke lenni - Márki-Zay Péter az Index Kibeszélőben hulabel.info/dron/nIWgpIGAnK6Md4k/vide ÍRJUNK TÖRTÉNELMET! - MILYEN LEGYEN A JÖVŐ MAGYARORSZÁGA? hulabel.info/dron/gZyrcaZ7ocekaWw/vide Trianon megemlékezés -Márki-Zay Péter (itt is meglátszik kinek szívügye igazán a magyarság) hulabel.info/dron/q6atjpaNqL-fiI0/vide

  decobocopithecdecobocopithec9 napja
 • Köszönöm ezt az őszinte, intelligens megnyilvánulást, amely tisztán rávilágít a Fidesz fariezusságára, erkölcstelenségére. Ön óriási hátrányokkal indult az életben, de Ön egyre erősebb lett, minden tiszteletem az Öné.

  Helena NagyHelena Nagy9 napja
 • Ez az ember teljesen ellentmondásban van saját magával.Ennyire eccerű lenne?

  Eva SzendiEva Szendi10 napja
 • Gratulálok! Szuper volt most is! Köszönöm!

  Edit HidegEdit Hideg10 napja
 • Marika vagy Marcika😂😂😂😂😂😂

  Piros AnitaPiros Anita10 napja
 • Nem gusztustalan homofóbia a család belekeverése?

  sumegimihalysumegimihaly11 napja
 • Ebből az interjúból csak a cím nem tetszik. Nem ezt a clickbait, ujjal mutogato cimet kellett volna admi szerintem

  Dániel LangóDániel Langó12 napja
  • Direkt kerte h ne Szajerrol szoljon a beszélgetés, es direkt tisztelettel beszélt rola - privát élettel kapcsolatban

   Dániel LangóDániel Langó12 napja
 • Az ilyen szélkakasok undorítóak.

  Ibolya CsakiIbolya Csaki12 napja
 • borzasztóan elfogult interjú

  Viktor KissViktor Kiss13 napja
 • Most jő elő, hogy mekkora baromságot követ el OV. a hülye törvénnyel. Én is azt mondom vannak kik értelmes, okos sokat dolgozó emberek, s vannak nem. De mindig a haza a nemzet érdeke a fontos, s ha ebben másvallásuaké az érdem a Haza mindenek előtt. Orbán most megint büntetni akar, vagdalódzik eszetlenül nekimegy mindennek, mindenkinek, mint a vak ló...

  Tibor ZsalekTibor Zsalek19 napja
 • Uhh, "........szerencséje volt Szájernek mert Brüsszelbe került és szabadabban meg tudta élni a homoszexualitását......."(44.15) - na és azok a melegek akik nem tudtak Brüsszelbe menekülni, hanem a Szájer által beterjesztett törvényt nyögik? Ez Szájer bűne. A képmutatásra nincs bocsánat.

  Mr ContrapunctMr Contrapunct21 napja
 • ÉN SOHA ,DE MÉG A MAI NAPON SEM ÉRTEM MEG AZ ILYEN EMBEREKET .NEM AZÉRT, MERT LE NÉZEM ŐKET ,TUDOMÁSUL VESZEM AZ ŐK MÁSSÁGUKAT ,KÉSZ ÉS ENNYI .NINCS TÖBBÉ OLYAN ,HOGY NEKEM MÉG ESZEMBE SE JUTNAK .ÉLJÉK AZ ŐK ÉLETÜKET ,MINT MÁS EMBEREK . SOKAT GONDOLKODÓBA EJTETT ,HOGY MI LEHET AZ ILYEN ESETNEK AZ INDÍTÉK OKA . MINDNYÁJAN AZT HISZEM EGÉSZSÉGES CSECSEMŐKÉNT SZÜLETÜNK ,DE AZUTÁN ,HOGY MI TÖRTÉNIK ? HÁT IGEN ...VALAHOL ITT KERESENDŐ A PROBLÉMA .GYEREKKÉNT MIN MEGY KERESZTÜL EGY FEJLŐDŐ GYEREK ,MENNYI JÓ DOLGON ,VAGY SZOMORÚSÁGON ,AKKOR ALAKULHAT KI AZ A BIZONYOS DOLOG ,AMI IDE VEZET EGYES EMBEREKET .SAJNOS MOST MEG EGYRE TÖBBEN CSATLAKOZNAK HOZZÁJUK ,MÁR NŐKBEN IS

  Csábi MarikaCsábi Marika23 napja
 • Azt azert mindenkinek tudnia kene, hogy a hosszutavu drogfogasztas hatassal van a hormonrendszerre, azaz homoszexualissa, biszexualissa valnak tole az emberek. Valojaban aki coming out-ol azoknak a fele mond csak igazat, elhitetik velunk, hogy gyerekkorban mar kijott rajtuk. Takaroznak, mert tudjak, hogy a gyermekkorban kialakult massagot a tarsadalom jobban elfogadja. Drogfogyasztassal kapcsolatos szokasaikat pedig titkoljak, mert a tarsadalom ezt szigorubban biralja, kritizalja.

  ERIKA DULAIERIKA DULAI23 napja
 • Ilyen klassz igaz és nagyon válságos Tényeken alapuló valóság, én még Nem hallottam. Igazán példát mutat sok sok embernek, és csak dicséretet illeti ezt az embert További sok sikert kívánok neked.

  Katalin BrodoritsKatalin Brodorits24 napja
 • Ennyit őőőgetni...borzalmas hallgatni

  PALIKA1974PALIKA197424 napja
 • "Neked van feleséged? Nincs , én homoszekszuális vagyok." olyan szopott gombóc fejjel

  Blaise CastlemanBlaise Castleman24 napja
 • Egy őszinte és lenyűgöző beszélgetés. Tetszett hogy nincs benne a mindennapi alpáriság. Kardos Úr egy szimpatikus, intelligens és rendkívül érzékeny lelkű ember. Érdekes tőle hallani a fiatalkori lelki sérüléseit .... lehet, hogy talán ez is hozzájárul egy ember homoszexuális kialakulásához? Ki tudja? Az érzékenysége a videóban, 25:07-kor érezhető leginkább, amikor elmondja, hogy 2010-ben azért hagyta ott a jelenlegi kormányt, amely pártnak addig a közelében volt, mert sértette az ott elhangzó alpári meleg viccek, és ő nem akart többé olyan emberekkel együtt lenni, fotózkodni.....nem az ő világa. Ritkaság amikor egy liberális világnézetű ember elismeri, hogy a fidesz tagjaként elfogadták másságát és nem érte homofób megnyilvánulás.

  Piros FehérPiros Fehér25 napja
 • kicsit megöregedett Dzsudzsi, de mintha okosodott is volna.

  fulukukufulukuku26 napja
 • - Mit mondanál Orbánnak? - Szégyellje magát! No komment.

  fiú-FIRKA-lányfiú-FIRKA-lány26 napja
 • Millió hozzáfűzni-valója lenne az embernek ehhez az interjúhoz, de az, minden férfit és minden nőt mellbevágna, CSAK, MINT FÖLDI HALANDÓ EMBERt, akárki is lettlégyen... hogy az örökbefogadó szülők milyen aljas kirekesztést műveltek. Örökbefogadnak egy hátrányos helyzetű gyereket (segitünk rajtad, áldozatot hozunk érted, szeretünk persze persze... bla bla.... ) de ha elmegyünk nyaralni, TE maradsz itthon! Édes gyerekek jönnek, Te maradsz! Istene, milyen bölcsek a mesék. Hamu Pipőke éeltre kelt. Azt a kirekesztettség érzést, azt a dühöt, szomorúságot, azt a kiszolgáltatottságot... el tudom képzelni vagy inkább el sem tudjuk képzelni! Borzalmas. Soha nem heverném ki. Szerintem nem lehet kiheverni. Megbékélni lehet vele, de elfelejteni, kiheverni nem lehet... Kardos József ölelés, és minden együttérzésem! (Jaj Istenem! :-( )

  fiú-FIRKA-lányfiú-FIRKA-lány26 napja
 • Nagyon jó riport! A szavazók egy bizonyos rétegét akarják vélhetően maguk mellé állítani ezzel a törvénnyel (homofóbok) és egyben a Fideszen belüli "MÁSSÁGOT" képviselő/folytató politikusokat akarják vélhetően kijjebb rudalni onnan, hogy többet ne gyűljön meg velük a bajuk, vagy ezzel keményen "jelzik" hogy ennek MÁSSÁG-nak itt nincs helye. Mint az olasz maffiában ha megtudták hogy valaki "MÁS" akkor likvidálták. "Ha bolhás a kutyád nyírd ki." Még a nemzetközi botrányt is felvállalják ez miatt, azzal magyarázva hogy ez a gyerekek érdekében van tehát gyermek védelmi törvény.

  András Gábor SchneppAndrás Gábor Schnepp26 napja
 • Még jó, hogy direkt meg is jegyezte az interjúalany, hogy nem szeretné, ha az egész beszélgetés Szájerről szólna, és állandóan visszarángatod a témához. Ez nem valami szép.

  Tibor MagyarTibor Magyar27 napja
 • Olyan ritka a normális interjú. Hálás vagyok a Partizán munkájáért. :)

  Anita DulacsiAnita Dulacsi27 napja
 • Kardos József az EMBER, akinek a szabadság, a tisztesség, az igazság fontosabb, mint a karrier, és a hatalom. Respect.

  Rexauditor KftRexauditor Kft27 napja
 • A Szájer témát befejezhetnéd már!!!!!Elhívtál valakit azért,hogy egy órán keresztül Szájerről faggasd????

  Tímea Vargáné KótaiTímea Vargáné Kótai28 napja
 • Tiszteletet érdemel az őszintesége, de érzékeny emberként túl sötét szemüvegen látja a mai helyzetet.

  Mária DomokosMária Domokos28 napja
 • Remek riport volt,le a kalappal!! Gratulálok!!

  Ferenc KispartiFerenc Kisparti28 napja
 • Micsoda polgári görény, még el se tudta magát intézni. Fújjj, undorító, vissza taszító.

  Farkas TothFarkas Toth28 napja
 • Nem szeretem ezt a Marcit. A hangja, a kiállása agresszív, támadó...

  Péter GombosPéter Gombos28 napja
  • Ne nezd, ne hallgasd! Egyszeru!

   Eleonora WilliamsEleonora Williams27 napja
 • Én arra kiváncsi lettem volna, hogy a Sziget részéről érkezett-e olyan kérés, hogy picit legyen csendesebb. Gerendairól tudjuk, hogy nagyon ügyel arra, hogy egyensúlyozgasson a politikai pártok között. És azt is tudjuk, hogy a politika mennyire képes ártani ennek a rendezvénynek. Kardos József utóbbi évekbeli nyílt beszéde hozhatja őt kellemetlen helyzetbe.

  Zoltan SzaboZoltan Szabo29 napja
 • Nekem ez már ízléstelen volt. Szájer nem azért nem hívott fel magához egy profi kardnyelőt, mert nem volt rá pénze. Volt választása, csak neki inkább egy falka prosti meg két marék kokain kellett a karantén alatt. A buli kellett. Ennek mi köze a melegekhez? Nem a melegsége vetett véget a karrierjének, hanem a bulizás. Így megköpködni. Újra. Most ettől jobb? Marci a nyolcadik Szájer kérdéssel már nagyon lealjasodott. Gáz, mert önmagát teszi vele súlytalanná. Tartani kéne a színvonalat és ez a produktum nálam nagyon leverte a lécet. Ment a dislike.

  Ráken RókaRáken Róka29 napja
 • írtam már korábban, függő lettem..Partizán függő. Büszkén vállalom!:-) Szenzációs riportok sorozata, igazi közszolgálatiság, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva...Egy roppant tehetséges csapat egy roppant tehetséges vezéralakkal, Marcival fantasztikus riportok sorozatát készíti. Nagyon szeretem. A mostanii riport is csillagos ötös, ezúttal pedig nemcsak a riportert, hanem ezt az őszinte, sallangmentesen nyilatkozó, karakán interjúalanyt is meg kell dicsérnem. Kitűnő volt az egész.

  ESP IldikóESP Ildikó29 napja
 • Mit csinal ez a csavo most ? A tegnapi napomat nem biznam ra...Micsoda VEGTELEN EGYSZERU FIGURA!!!!!!!! Ha jol ertem, Erdomernoknek tanult (6 evig ? az csak max 5 ev lett volna)...ahol egyetlen napot nem dolgozott. Nem gondoljak, hogy plakatragasztoval es hajon dolgozoval kesziteni riportot full ciki? Viszont, volt egy elvetemult Fidesz-es, aki segitette. Szajer, aki egesz eleteben segitette ezt a figurat, es kiallt erte mindenkor, e riport utan nagyon kivancsi lennek, hogy Szajer mit gondol most rola. AZT, hogy jo tett helyebe, jot SOHA ne varj! SZANALMAS: "Ez a csávó egy jó programszervező volt Sopronban, de úgy lecsúszott hogy vissza sem mer nézni.... hagyjuk már...".

  Ágnes dr. KisÁgnes dr. Kis29 napja
 • Kiterdekel a politika

  En KEn K29 napja
 • ❤️❤️❤️Kardos József❤️❤️❤️

  József KovácsJózsef KovácsHónapja
 • Ha leülhetnél 1 szobába.....mit mondanál neki?SZÉGYELJE MAGÁT!remek ember,jól látja az egész"rendszert"!!

  Tünde UjlakyTünde UjlakyHónapja
 • Milyen szép, nyílt tekintete van ennek az embernek! Nagyon érdekes volt, pedig nem ismertem eddig Kardos Józsefet.

  Kis Konyha a negyedikenKis Konyha a negyedikenHónapja
 • Mindenki azt csinál otthon amit akar .

  Pásztorné Sztankó KrisztinaPásztorné Sztankó KrisztinaHónapja
 • Na itt a baj gyereked legyen őszinte bizalommal forduljon szülőhöz csak így tudsz segíteni neki. Minden nevelés kérdése.

  Pásztorné Sztankó KrisztinaPásztorné Sztankó KrisztinaHónapja
 • Tiszteletben tartom a Kardos álláspontját. Kérdésem: Két homoszexuális főnököm volt életemben. Nem voltak sem politikusok, sem közéleti személyiségek, még sem vállalták fel a nemi identitásukat. A környezetükben mindenki tudta róluk, még sem vállalták, hetero gyermekes családban éltek. Miért??? Nem hangzott el, de gyanítható, hogy az általam is tisztelt Szájer József titkosszolgálati csapda áldozata lett. Nem érdekes, hogy a nagyon toleráns ""nyugat"" a homoszexualitást használja fel egy tehetséges ember lebuktatására???? Ez nem kétarcúság?? Ez nem álszentség?? Szerintem : IGEN! Kardos nem hiányzik a Fideszből szerintem, Szájer viszont igen.

  Ágnes TriznerÁgnes TriznerHónapja
 • Ma, nincs továbbtanulási lehetősége egy állami neveltnek??? ORBITÁLIS HAZUGSÁG!!!! A részletekbe nem mennék bele. A véleményét ő sem támasztja alá tényekkel.

  Ágnes TriznerÁgnes TriznerHónapja
 • 24:40 - igazi náci testület? Ismerős? Jó pár filmben megjelenik ez kép. Hiszek a sorsban, ezért is figyelek. Orbán lélekben fiatal és még nem élt sokat. Céltudatos, merész, de nem felmorzsolhatatlan. Ezért is lehetne elszámoltatható.

  Dóka B. DánielDóka B. DánielHónapja
 • basszus,ez igen,ez egy riport volt,köszönet a résztvevőknek,én,mint heteró,egy kicsit most már másképp látom a melegeket is :)

  Janos SzaboJanos SzaboHónapja
 • Azért elvárható lenne, hogy értelmes emberként legalább alaposan átolvassák a törvényt.

  forestheredithforestheredithHónapja
 • Koszonom szepen ❣️ fantasztikusan jo riport volt... a vegen megkonnyeztem 😪

  Bernadett PinterBernadett PinterHónapja
  • Nem csupán szép, érzéki Nő is vagy (engem a hideg rázott ki, többször is az utolsó 30mp-ben)

   Csecső TerépCsecső Terép6 napja
 • Gratulálok , remek riport volt !

  Répa AtiRépa AtiHónapja
 • Amíg van Szájer úrnak felesége és gyereke, addig biszexuális, nem?

  Edina KovacsEdina KovacsHónapja
 • Ez a csávó egy jó programszervező volt Sopronban, de úgy lecsúszott hogy vissza se mer nézni.... hagyjuk már...

  charliehotelfourcharliehotelfourHónapja
  • @Ágnes dr. Kis nyílt titok volt Szájer homisága a városban amit én sose hittem el... tévedtem... Kettejük kapcsolata is értelmezhető így.

   charliehotelfourcharliehotelfour29 napja
  • Mit csinal ez a csavo most ? A tegnapi napomat nem biznam ra...Micsoda VEGTELEN EGYSZERU FIGURA!!!!!!!! Ha jol ertem, Erdomernoknek tanult (6 evig ? az csak max 5 ev lett volna)...ahol egyetlen napot nem dolgozott. Nem gondoljak, hogy plakatragasztoval es hajon dolgozoval kesziteni riportot full ciki? Viszont, volt egy elvetemult Fidesz-es, aki segitette. Szajer, aki egesz eleteben segitette ezt a figurat, es kiallt erte mindenkor, e riport utan nagyon kivancsi lennek, hogy Szajer mit gondol most rola. AZT, hogy jo tett helyebe, jot SOHA ne varj! SZANALMAS: "Ez a csávó egy jó programszervező volt Sopronban, de úgy lecsúszott hogy vissza sem mer nézni.... hagyjuk már...".

   Ágnes dr. KisÁgnes dr. Kis29 napja
 • Tökéletes példa arra, hogy a gerinces emberek idővel hátrahagyták a "Narancsfát". Aki a kezdetekkor ott volt és most is ott van, az vagy gumigerincű vagy idióta.... vagy mindkettő.

  Mária HorváthMária HorváthHónapja
 • Nem is találok szavakat. További sikereket kívánok. Őszinte és igazi élmény volt.

  Ágota PatakiÁgota PatakiHónapja
 • Várom az újabb vendégeket: Dopeman, Zuschlag János, Novák Előd, Szájer József, Stefka István, Polgár Tamás "Tomecat", Szanyi Tibor, Bede Zsolt, Bódi Ábel, Szili Katalin. Nagyon jó a műsor!

  OldGrungerOldGrungerHónapja
 • Tiszteletre méltó, hogy nem kapta el a gépszíj, pedig biztos volt rá lehetősége beindulni a nagy lóvé cirkuszába. Jól mutatja a különbséget a szájeri megalkuvás, sőt bűnsegédlet és a normalitás között. Példaértékű, hogy van aki a “boldogságot” választja yachtozás/gyűrű/Mercedes G Klasse/stb. helyett. A legsúlyosabb, hogy legalább most kellett volna a Szájernek kiállnia - végülis ország világ tudja, hogy mi a stájsz vele - de nem. Sok embernek adott volna pozitivitást. Nagy ziccert hagyott ki, hogy helyre tegye saját magát és hogy végre el kezdjen kiteljesedett életet élni. Na itt jön le, hogy sz@r ember. (A pletyka témát már nem is akarnám idehozni a 90-es évekből, hogy volt ott valami furcsa sztori is...)

  Jesse JamesJesse JamesHónapja
 • Ez nem igaz, hogy a hátrányos helyzetűek nem kapnak támogatást. Az ilyen háttérbe került volt FIDESZ-s mindig így nyilatkozik, mert savanyú a szőlő!!!

  Laszlo PeterLaszlo PeterHónapja
 • Jó tudjuk, jön a választás, kellenek a sértődött, mindent is tudó, ráadásul egy kisebbséghez tartozó "nagyonszimpatikusak". Hasonlót várok a másik oldalról. Talán ott is van.?

  Gabi VargaGabi VargaHónapja
 • Nagyon jó beszélgetés volt, mely során nyilvánvalóvá vált, hogy Kardos József egy meglehetősen szűk perspektívából mond ítéletet. Ami érthetetlen, hogy a "pedofil-törvény" kapcsán (amely lényegében egy gyermekvédelmi törvény) két homoszexuális férfi arról értekezik, hogy ez egy homofób törvény, s tulajdonképpen a kormány, valamint a magyar társadalom jelentős része is homofób. Jó lenne, ha elolvasnák a törvényt, s nem ülnének fel a balliberális politikusok hazugságainak.

  Áron PappÁron PappHónapja
 • Egyszerűen csak köszönöm.

  Ernő DúsErnő DúsHónapja
 • Ezt a rohadék ner-t. Te jó Isten gyerele! 🤮

  ati7803ati7803Hónapja
 • A FIDESZ nem más, mint egy nemzetiszocialista, FASISZTA - orbán viktor - PÁRT, ahol a másságot keményen elítélik, üldözik -többek között-, mert árja fajelméletet vall, nem kereszténységet, amit úgy látszik addig nem fogunk kimondani-meglátni, amíg az anyagi jólét biztosított. Tisztelt Kardos József, Minden elismerésem, hogy az élete nem kis nehézségei ellenére volt ereje, kitartása az újbóli-újbóli folytatáshoz, minden jót kívánok önnek. Köszönöm, a riportot.

  Mária RoznerMária RoznerHónapja
 • Úgy néz ki az úr mint Dzsudzsák!

  Béla ApátságiBéla ApátságiHónapja
 • Kardos nagyon szimpatikus lett nekem. Maximális tiszteletem neki. Az év egyik legjobb, legérdekesebb interjúja számora a partizánon.

  Roland BottkaRoland BottkaHónapja
 • csak ez a rengeteg őőő ne lenne 😩 ... az értelem és tisztánlátás viszont példaértékű !

  András PayzsAndrás PayzsHónapja
 • Leszopta a Szajert a Szijjarto is meg ez is(meg hat ezek szerint meg sokan masok is) a pozicioert kb egyertelmubben csak szo szerint mondhatta volna, Marci meg rakerdezhetett volna nem lett volna tolakodobb, mint hogy mondd meg a nevet ki volt az!? :) jo interju volt

  kalinakalina1kalinakalina1Hónapja
 • Örülök, hogy vannak még nem a normalitást elvesztő, de régi fideszesek. Nagyszerű beszélgetés volt.

  Zsuzsa BollaZsuzsa BollaHónapja
 • Mindig utálom, amikor valaki csak úgy szokásból vagy modorosságból "édesanyámnak" mag "édesapámnak" nevezi a szüleit. Az általam is meglehetősen vegyes megítélésű Csernus Imre mondta egyszer, hogy mennyire utálja, amikor valaki, akit a szülei folyamatosan megaláztak, lelkileg terrorizáltak vagy akár vertek, a szóhasználatában úgy utal rájuk, hogy "édesanyám" meg "édesapám", csak azért mert azt hiszi, így illendő. Ilyenkor megkérdezi tőlük: TÉNYLEG "ÉDES"?????

  Gábor BakosGábor BakosHónapja
 • Örülök, hogy láthattam ezt az interjút! Remélem eljut sok emberhez

  Csenge BaloghCsenge BaloghHónapja
 • KÖSZÖNÖM EZ A RIPORT NAGYON POZITÍV HATÁST GYAKOROLT RÁM ..A SZABADSÁG GONDOLATA AZ EMBEREK IDENTITÁSA MINDEN KÖRÜLMÉNYEK FELVÁLLALHATÓ,,

  Éva PagellaÉva PagellaHónapja
 • Nem csak a családja tudott mindenről. Sopron kisváros, mindenki tud mindent.

  László PestiLászló PestiHónapja
 • Az ilyen ember nem életre való....öngyilkossági kísérlet,gratula

  norbert szavoldnorbert szavoldHónapja
  • Nálad 1000x nagyobb ember, te a kutya után vagy.

   Csecső TerépCsecső Terép6 napja
 • MARCI EZT AZ INTERJÚT NEM LEHETNE LEADNI AZ M1 ESTI SÁVJÁBAN?

  Joe BananaJoe BananaHónapja
 • Olvastam nehany tanulmanyt, melyben arrol volt szo, hogy Jezus esetleg szinten `meleg` volt. Mielott barki is a nyakamba ugrana: olvastam. Es valoban nem konnyen tudom visszahozni: kitol/kiktol. Nyilvan az internet segitene ebben. Nem is ez a lenyeg, hangsulyoznam. Viszont kivancsi lennek/erdekelne, ha valoban igy lett volna........elfordulnanak tole az emberek? Igy utolag.

  AgicaAgicaHónapja
  • Az emberek szerintem mindentől elfordultak nem hogy Jézustol….függetlenül attól hogy meleg lett volna vagy sem….

   James BondJames BondHónapja
 • Érdekfeszítő beszélgetés volt,a melegek lelkéről még soha nem hallottam ilyen nyílt hitvallást.Erre van szükség ahhoz,hogy a társadalom elfogadóbb legyen...remélem,hogy nem beszélt túl sokat,bár a nyilvánosság ereje óriási,ettől az Orbán nevű ördög is retteg.

  Attila KovácsAttila KovácsHónapja
 • *A szerelem miatt. Isten elküldte Fiát, Jézus Krisztust, hogy meghaljon helyünkben. Három nappal később. Feltámasztotta a halálból. *Most. Egyedül Jézus Krisztus által. Isten megadta nekünk az örök élet ingyenes ajándékát. Megment és meggyógyít..* *Ha száddal vallod az Úr Jézust, és a szívedben hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból* *Örök életet ad neked* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*

  Genni GlassglowGenni GlassglowHónapja
  • @CartmenLee21 Vallasi megkozelites; semmi baj.

   AgicaAgicaHónapja
  • Köszönjük a Biblia órát , ez hogy jön most ide??

   CartmenLee21CartmenLee21Hónapja
 • Élmény volt hallgatni ezt az interjút Köszönet érte...

  Annamária KányaAnnamária KányaHónapja
 • Bár jobbikos vagyok, de a jobbikra biztos nem fogok szavazni többet. Majd meglátjuk mi jön a fidesz után! Mindenesetre nyugodt életünk már nem lesz többé. A koronavírus marad, bevándorlók jönnek, de én a munkanélküliséget sem zárom ki.

  Péter BerencsiPéter BerencsiHónapja
 • 2010 ben szünt meg végleg a fidesz és megalakúlt a ner, amit bármi áron ki kell írtani mármint a szervezetet és ezt a gócot az emberi lelkekből is könyörtelenűl!!!

  Tom NyitraiTom NyitraiHónapja
 • Maximálisan igaza van Kardos Józsefnek, hogy a fidesz illetve orbán beteg világában csak az általuk tökéletesnek tartott emberek boldogulnak. Náci párt reloaded....Szétverték a szociális hálót, az SNI-s gyerekektől kezdve az autizmussal élők támogatását, fejlesztését, iskoláztatását.....De hát ez ellen senki sem szólalt fel mert a szociális munkások egy kalap szerencsétlenség. MÁR BOCS..tanárok is beálltak a bólogatók sorába..majd a melegek felszólalnak! Legalább bennük van kurázsi

  Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • Agyrém. A törvény kizárólag arra vonatkozik, azt szabályozza, hogy a gyermekek ne kapjanak óvodás kortól szexuális felvilágosítást. Ugyan miért érzi ettől magát, bármelyik felnőtt másodrendű állampolgárnak? Elképesztő hová fajúl ez az álcirkusz.

  anna békefiné szarvasanna békefiné szarvasHónapja
 • Végül is visszafelé is szabad köpködni.Bár kifejezetten azt mondta GM, hogy a beszélgetést nem szeretné SZJ-re kihegyezni végül is az lett belőle...

  La Tulipe NoireLa Tulipe NoireHónapja
 • Respect Kardos úr!

  Zsuzsanna BognàrZsuzsanna BognàrHónapja
 • hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_LMBT_személyek_listája

  james bondjames bondHónapja
 • Nem Szájert kellett volna meghívnod esetleg?

  Györgyi BereczkiGyörgyi BereczkiHónapja
  • Szerinted elment volna?

   Tyler DurdenTyler DurdenHónapja
 • Ilyen őszintén kellene mindenkinek nyilatkoznia és tükörbe néznie!🙏🌅🌞💜

  White DiamondWhite DiamondHónapja
 • Óriási RESPECT Kardos Józsefnek, volt szerencsém a munkám során több alkalommal találkozni vele. Példa vagy!!

  Mónika Ella KissMónika Ella KissHónapja
 • ..elmondom azt is mért nem tetszik már 5 perc után amit Kardos Úr itt mond! Sértődött, de a közpénzen felhízlalt ember benyomását kelti főleg a 40 000 Ft os Boss pólójában... Kontraproduktívv amikor egy volt fideszes köpköd visszafelé, és minden esteben negligálja az egyén felelősségét! Haszonélvezője volt a rendszernek akkor nem nagyon kiabált!!!! ERGO , HITELTELEN

  Zoltán RumiZoltán RumiHónapja
  • De amit mond, abban teljesen igaza van...főleg a fidesz rendszer totális náci rendszerré való alakulása. Ahogy godosan szétverték a szociális hálót, az SNI-s gyerekeknek járó fejlesztést, a speciális iskolákat és fejlesztőket, az autista gyerekek ignorálást, a gyerekpszichiátriák kritikán aluli állapotát....beleértve a családon belüli erőszak elhallgatását.

   Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • Emlékszem mikor 14 éves voltam és tovabb akartam tanulni.Az állami gondozott osztálytársamat felvettek abba a középiskolába ahová én is akartam menni pedig én jobb tanuló voltam.Aztan engem egy nívósabb suliba vettek fel.Amúgy a szegregációk az iskolában úgy alakulnak ki,hogy a magyar gyerekek mennek el és a cigányok maradnak mert gyakran terrorizáljak a tanulókat.

  LollipopLillyLollipopLillyHónapja
 • Huu, engem nagyon zavar az ooooooooozese. Lehet erezni, hogy borzasztoan vigyaz ra, hogy nehogy olyan dolgot mondjon, ami miatt esetleg bajba kerulhet. Nehezen tudtam vegignezni.

  E SzE SzHónapja
 • Egyetértek Kardos Úrral , szégyellje magát !

  Magdolna BaloghMagdolna BaloghHónapja
 • Nagy hatással volt rám az interjú, Marci gratulálok, Kardos József KÖSZÖNÖM!!

  Ferencné HegedűsFerencné HegedűsHónapja
 • Ha “Szájer családja tudott mindenről” , az talán még rosszabb mintha nem tudott volna. Akkor ők is végig hazugságban éltek!!!! Folyamatosan hazudtak a környezetüknek!!!! Szánalmas lehet egy ilyen család részének lenni...

  ID047889ID047889Hónapja
  • Mit kellett volna tenniük?

   Gabi VargaGabi VargaHónapja
  • Senkinek semmi köze hozzá, hogy egy pár hogy éli az életét. Ha Ők úgy döntenek lelkük rajta.

   moen moenmoen moenHónapja
  • És a legrosszabb, hogy (akár más dolgokban) rengeteg ilyen család van, ők tényleg meg vannak győződve arról, hogy jót tesznek ezzel, hiszen támogatják egy családtagjukat. De egy hazugság fenntartásában való segédkezés nem támogatás, hanem csak egyre mélyebbre ássák el a családtagot. Ismerek olyat, ahol a nő egy olyan pasihoz ment feleségül és szült gyerekeket, akit nem szeret, de ketyegett a biológiai óra és a nagymama, anyós, mindenki nagyon akart már kicsi utódot, többször megpróbáltak elválni, de a család mindig lebeszélte őket, mondván "olyan szépen éltek" (értsd: tök jó anyagi körülmények között, szép, rendes háztartásban) és inkább falaznak a nőnek alibikkel, mikor elmegy félrekúrni. Az "átmegyek anyukámhoz látogatóba" azt jelenti, hogy elmegy dugni a szeretőjével. A nulladik perctől baromság volt az a kapcsolat.

   vonPetervonPeterHónapja
 • Nem is ismertem ezt az embert eddig, totál normális, kár, hogy az ilyenek, mind kiestek a Fideszből...

  Balogh NandorBalogh NandorHónapja
  • Amint hallottad: a `kieses` nem veletlen.

   AgicaAgicaHónapja
 • Pintér László Csak felsőfokon tudok reagálni a riportja és Kardos Józsefnek. Igaz ember és meginditoan jó beszélgetés.

  lászló pintérlászló pintérHónapja
 • Kedves előttem szóló,nem tudom miért nem vállalod a neved.Három aranyat érő mondatot írtál mindössze, bizony órákig szívesen hallgattam volna Kardos Józsefet én is és valószínűleg nem kevés, de talán egyetlen ilyen ember sincs ma a közéletben.Okos, szerény, tiszta, őszinte ,és képet adott a Fidesz útjáról, a kezdeti ambiciózus változtatni akarástól a nagy kanyarokon át az igazi diktatúráig és lényegében a teljes züllésig.

  Ágnes CzeglédiÁgnes CzeglédiHónapja
 • Két meleg ember őszinte beszégetése. A meleg identitást nehezen tudom elfogadni, de tudom, hogy létezik és egy embert nem eszerint értékelek. Nem mennék el én sem erre a találkozóra, az a közeg taszító egy olyan ember számára, aki időben felismerte azt a mentalitást, mely idevezette az országot. Igen! Orbán Viktor szégyellje magát! Sajnos róla minden lepereg, mert mélyen jellemtelen, arcátlan, erőszakos, elbizakodott, gőgös ember. Igaz tükröt tartott ez a beszélgetés a fidesz egészére, működésére, összetételére. Remélem, hogy soha többé nem kapnak 2/3-ot, mert azt az ország már nem bírja ki. "Nem leszünk gyarmat!" Gyarmat leszünk. Ezt nem szabad engedni!

  Ágnes Bné F.Ágnes Bné F.Hónapja
 • Ez egy igen korrekt interjú volt,egy igen korrekt emberrel.Minden tiszteletem!

  Roland LakoRoland LakoHónapja
 • Antall József egyik korai interjújában a legnagyobb gondjaként nevesítette , hogy nem tudja még eldönteni, hogy ő majd kegyelmes, méltóságos vagy milyen titulusra tartson igényt. Ez tényleg fontos volt számára...Antall egy tekintélyt sugárzó nagy darab , de ostoba figura sokunknak. Orbán sokat köszönhet Antall rövidlátásának. Antall József egy rossz start volt ami végül a mostani félfasiszta eszmék újraéledését részben megalapozta.

  AKATONA1953AKATONA1953Hónapja
 • Ovakodj Smith Máriától...

  Mihályné.Marika KrauszMihályné.Marika KrauszHónapja