Internet Hungary 2020: Litkai Gergely (Dumaszínház): Kérj pénzt az emberektől.

A bizalom a valóság, és az igazság megjelenítésének egy manifesztációja:
Az azonnali fizetés, vagyis a bizalom és a minőség indikátora.
Az ember beszél. Véleményt nyilvánít. Bizalmáról is biztosít. Szavakban.
De valóban bizalmat is ad? Képes azonnal megfordulni és mást mondani, máshogy cselekedni ha aktuális érdeke ezt kívánja. A bizalom egyik záloga, az ha pl. előfizet valamire…
Nehezebben is változtatja meg, mert sajnálná az elégetett pénzt.
Furcsa és futurisztikus fizetési formák és felületek - a jövő.

Litkai Gergelyt bemutató oldalunk: www.digitalhungary.hu/ki-kics...

Producer: Csermely Ákos Digital Hungary
Iratkozz fel a Digital Hungary HUlabel csatornájára:
hulabel.info/pin/GTL.html...

Lájkolj a Facebookon:
internethungary

Letöltés

Megtekintés
34,068

Megjegyzés

 • Ezeket a kutatásokat pontosan ki végezte? Nem Felméri Péter? 🤔

  Boglárka KrüplBoglárka Krüpl2 hónapja
  • Loólpp

   kornél Baráthkornél Baráth5 napja
  • O

   kornél Baráthkornél Baráth5 napja
 • Gergő add fel végre, nagyon rossz vagy

  zradics1zradics12 hónapja
 • A legszomorúbb, hogy az eddig hozzászólók az ékes bizonyítékai annak, hogy Gergelynek igaza van :) Ez a 21. század, az információ korszaka, ha valaki nyújt egy minőségi szolgáltatást, amibe pénzt és energiát fektetett, úgy azt én megfizetem, legyen az akár a Netflix, Apple Music, HUlabel vagy NatGeo magazin. Egy közös van bennük: MINŐSÉG.

  László GálLászló Gál2 hónapja
 • Aki internetes tartalomért fizet az lúzer! A net eleve pénzbe kerül, ezért én már több pénzt semmiért sem vagyok hajlandó fizetni és mivel fizetek a netért ezért aztán reklámblokkolót is használok hogy ne rabolják az időmet és az adatforgalmamat még ezzel is. Az viszont igaz hogy a reklámblokkoló cégnek hosszú évek után most először küldtem 5 euro támogatást, mert napi szinten 3-4 ezer reklámot blokkolnak ami rengeteg időt venne el az életemből ha mind végig kellene néznem. Az ingyenes tartalmaknál, ha kérik akkor természetesen csak és kizárólag színtiszta kamu adatokat adok meg, hogy azzal kereskedjenek ne az enyémmel.Tehát mindenből ingyen és sokat és ne hagyjátok magatokat átverni, becsapni, megkárosítani!

  Attila TóthAttila Tóth2 hónapja
 • Fake News- t olvashattàl a fellépés előtt.

  Tamas BelaTamas Bela2 hónapja
 • Az, hogy a nyugati mennyit keres az sem igaz.A mi vérünket( meg indonézia fűszere,afrika gyémàntjai, zsidók stb...) szívja a nyugat màr 50 éve ezért élnek itt jobban.

  Tamas BelaTamas Bela2 hónapja
 • Pisa rossz eredmények nem igaz. a magyar nyelv bonyolultabb mint egy nyugati ezért mi a sajàt nyelvünket nehezebben értjük meg de mélyebb összefüggésekben tudunk gondolkodni( màr aki szeret) Tudom mert itt élek hollandok között. itt érettségivel még agyhalottak.

  Tamas BelaTamas Bela2 hónapja
 • Azért a fiatalok meg az öregek járnak többen,mert ugye ők akik nem dolgoznak. Viszont,hogy befolyásolni akarod az embereket,hát picit gusztustalan. Kocsmázás vs értelmes szórakozás hasonlat.Még ha a kocsmázást seggrészeg duhajkodásnak is vesszük,ami csak sztereotípia.Akkor is több poént összever a csapat spontán,mint amire ti készültök.Persze hol lehet összehasonlítani a barátokkal töltött időt,azzal hogy otthon téged nézve "értelmesen szórakozok" XD. Diplomások,a műszaki egyetem hallgatói nem tudják hogy hány volt van a konnektorban,meg a holdon nincs gravitáció szerintük,aham.. grat ez az igazi értelmiség,lehet fetisizálni.

  Belial ZedBelial Zed2 hónapja
 • Én úgy gondolom,hogy az iskolarendszer a főhibás az idegen nyelv tanulás alacsony szintjéért. Az oktatást pedig a kormány irányítja. Az etika helyett simán lehetne idegen nyelv oktatás, ha akarnák.

  Zoltan JegesZoltan Jeges3 hónapja
 • 4.00-kor: "eljussék"??? Tán eljusson, nemde? Amúgy kedvelem Litkait, ha humoros. Most nem.

  Lovas KatiLovas Kati3 hónapja
  • Mert ez nem egy kabaré, hanem egy prezentáció...

   bazsikukacbazsikukac2 hónapja
 • P kp ép

  Zsuzsanna KramaricsZsuzsanna Kramarics3 hónapja
 • Az időmért is kár, nem, hogy még fizetni!

  borzix1borzix13 hónapja
 • Kalózkodás? Kérem ne hívjuk kalózkodásnak a torremtezést. (mert azt hiszem erre gondol} .. Az azt jelentené, hogy bármit is ellopnak. Csakhogy nem lopják. Az eredeti mindig megmarad. Tehát nem lopás.

  Cloth SlothCloth Sloth3 hónapja
  • ​@Attila Tóth Persze itt az a lényeg, hogy akármilyen szar is egy termék, te fizess érte. Nekem van egy rakás játékom, amit megvettem eredetiben, mert JÓ! Ami hulladék, törlöm is a picsába kipróbálás után. De ha egyből megvettem volna, mire rájövök, hogy nekem nem kell, már töredék áron tudok tőle megszabadulni. HA meg tudok tőle szabadulni. Mert pl STEAM-en csak egy kis időd van rá, hogy kipróbáld és visszaválthasd. De van olyen játék, amihez az a pár óra nem elég... Filmek esetében: Rengeteg fos film jön ki mostanában. Amikért kurva élet, hogy nem adnék ki pénzt. De erre akkor jövök rá, ha megnéztem. Persze, akkor nézzek régi filmeket! Hol? Hol vannak meg eredeti szinkronnal, normális minőségben? Hol vannak meg EGYÁLTALÁBAN hivatalosan? A nagyon okosak erre sem tudnak mást hajtogatni, csak a "de ez akkor is lopás" dumát. Én meg azt, hogy idióták. Vagy direktben nem fogják fel ezt, és az apjuk is házmester volt. Azért imádják azt, hogy másiknak keresztbe tegyenek.. Vagy csak véletlenszerűen, akaratlanul sem fogják fel a tényeket...

   Cloth SlothCloth Sloth2 hónapja
  • @HydraSR és az összes torrent ellenes, az eredeti jogdíjas terméket valaki megvette, kifizette majd most kvázi kölcsön adja a közösségnek. Gyerekkorotokban ti is biztos kaptatok kölcsön a haverotoktól kazettát vagy cd-t amit aztán otthon lemásoltatok magatoknak, mert baromi drága volt és egyébként nem tudtátok volna megvenni.

   Attila TóthAttila Tóth2 hónapja
  • @Thomas_ CS Fogyatékos létedre, csoda hogy tudsz írni egyáltalán...

   Cloth SlothCloth Sloth2 hónapja
  • Ha pénzért árult termékért nem fizetsz, akkor pénzt lopsz. Ennek a fogalomnak pedig ez a neve, hogy kalózkodás. Átment ez a szó egy jelentésbővülésen, nem kell szemkötő, kampókéz és faláb ahhoz, hogy kalóz legyél. De ha nem fogadod el ezt a szót, nyugodtan nevezd magad sunyi tolvajnak, aki anyagilag megkárosítja a kedvenc előadóit.

   HydraSRHydraSR2 hónapja
  • A szomorú tanulsága a videónak, hogy még csak fogalmad sincs arról, hogy szellemi terméket lopsz el...

   Thomas_ CSThomas_ CS2 hónapja
 • Az a világos nadrág Nórán 😳... Nem szólt neki senki hogy borzalmas??

  TheNadragulyaTheNadragulya5 hónapja