Többet ér a Golf az Astrádnál és a Focusodnál? - Vezess Értékbecslő

1K kódjeléről kevesen, ötös Golfként annál többen ismerik a 2003-2008 közötti kompakt autót. A PQ35 padlólemezre épített modellt egy 2008-as Golf V képviselte, 137 000 km-rel és az 1,6-os benzines szívómotorral.

Feliratkozás a csatornára: bit.ly/VezessTV-feliratkozas

www.vezess.hu/
vezess/

Letöltés

Megtekintés
41,412

Megjegyzés

 • Azoknál lehet jobb, de akkor próbáljatok ki egy 7 gen civicet is köszi

  Ccsba IhhCcsba Ihh19 napja
 • Nekem ilyen volt, mégegyszer nem vennék ilyent..

  Danilo CorleoneDanilo Corleone23 napja
 • Attól függ kinek milyen autó felel meg. Az emberek tátott szájjal lesik a német meg az ázsiai autókat, a Renault pedig egy szar autó. Nekem mindig Renaultom volt és amikor átültem egy BMW-be, az emberi ülés volt, de vérhólyagot tört a seggemen, az ázsiai pedig szöges kaloda, mindkettő a Renaulthoz képest. Amikor egy Toyota corallával mentem 150 kiló métert, kiszállva tornáznom kellett és imbolygott velem minden, amikor a lagunámmal mentem ugyanoda, olyan volt mintha csak elszaladtam volna a közeli bevásárlódába. Ez a különbség két autó közözött. Az egyik engem szolgál, ez a Renault, a másikat én szolgálom, ez a német autó, az ázsiait pedig csimpánzoknak gyártják, olyan, mint a turkálósban a kínai gatya, amikor az XXXL-est veszed meg, még az is szűk rád pedig csak 70 kiló vagy. Hülyeség az, hogy melyik a jobb, minden autógyár képes ma már jó motort gyártani és a Renaultban se a Renault rész romlik el, hanem a kiagyalt szar benzinszivattyú például, amit a sok okos rak a benzintankba a jól bevált egyszerű AC pumpa helyett, ezek romlanak el, de ezek is csak akkor ha nem cserélik le a megadott kilométer után. A francia autók a jók, mert kényelmesek és felhasználóbarát, nem pedig szervizbarát, mint a német.

  ratkooporontyratkooporonty27 napja
 • Itt csak én nem hallottam semmi jót erről a tipusról?

  Széles SzilárdSzéles Szilárd28 napja
 • Jò videò volt! Informatív, de az nem derült ki, h mitöl jobb/ dràgàbb mint az astra meg a ford

  RichardRichard29 napja
 • 2014ben gyorsan kellet egy viszonylag fiatal és fiatalos auto, egy 2007es 5os golf lett a vége 1.6 benzines (nem FSI!). Nem szerelem kocsi volt, de mint közlekedési eszköz annyira jó volt, hogy végül 5 évig megvolt és a legnagyobb baja egy generátor felújítás volt. A mai napig sincs baja, egy ismerősöm vette meg. :)

  Kevin RigóKevin RigóHónapja
  • Fogyasztasrol annyit, hogy nekem külvárosban kb 7-7.5l volt, belvárosban kb 9l, autópályán oraszerinti 140es tempóval szintén bkb 7-7.5, cserébe tényleg semmi baja nem volt a 80 ezer km alatt. Két olaj csere között (10e km) kb fél liter olajat kellet utántölteni.

   Kevin RigóKevin RigóHónapja
 • Annyira dícsértétek ezt a Golfot, mintha nem létezne a platformtárs Octavia 2. Azok sokkal kevésbé hajlamosak rohadni, sokkal nagyobb benne a hely, sokkal jobb minőségű a beltér, a csomagtér bődületesen nagy. És az ára sem ilyen irreális. Az 1.4 16V 75/80 lovas motorhoz meg annyit, hogy alig gyengébb, mint ez az 1.6-os (legalábbis 3000-es fordulat alatt), viszont majd 1 literrel kevesebbet eszik és nem csak benzinből, hanem olajból is, ugyanis elfelejtettétek mondani, hogy ezt az 1.6-ost sokszor már 200.000 km körül gyűrűzni kell. Amúgy ez egy ritkaszép Golf volt. :) És nagyon köszi a videót!

  Közlekedés vidékenKözlekedés vidékenHónapja
 • Jól karbantartott kocsi... áááá minden hengernél gyújtáshiba... tulaj most mondta már rég gyertyát kellett volna cserélni. Valóban jól karbantartott. Ez is csak egy túlértékelt német trágya. Drágább egy astránál, de nem ér többet.

  Harsányi ZoltánHarsányi ZoltánHónapja
 • A porszyvómotoros résznél majdnem kiugrottam az ablakon. Ugyanilyen motoros Octaviám van BFQ motorkóddal, és az a "porszivómotor" nem a kartert szellőzteti, hanem a szekunder levegő rendszernek a része. Az a szivattyú a szivóoldalon a légszárőházba csatlakozik, a nyomó oldal pedig megy hátra a kipufogó csonkba. Ennek lényege, hogy hidegindtásnál 60-90 mp-ig friss, oxigéndús levegőt nyom pluszba a kipufogócsonkba, ahol igy a kiáromló gázok begyulladnak. Ennek lényege, hogy a katalizátor minnél előbb elérje az üzemi hőfokot (350 fok fölött működik jól a katalizátor), igy csökkentve a károsanyag kibocsájtást. Akit bővebben érdekel, forrás: www.autoszektor.hu/hu/content/szekunder-levego-rendszer-es-reszecskeszuros-benzinmotor

  Zoltán GaálZoltán GaálHónapja
 • Nekem ilyen motor van a Leonba, 2007-es verzió. Tényleg nem egy erőgép motor és a fogyasztása se kevés. Azt hiszem 1994-es motor ez viszont pár szerelővel beszéltem és komoly gondjaik nem szoktak lenni ezeknek a motoroknak az elmondások alapján. Ezekbe nincs EGR vissza vezetés, az a motor ami a levegőt keringeti egy más dolog de amúgy szépen tud tekerni. Rövid az áttételezés ezeknek a kocsiknak ehhez a motorhoz így inkább városi cirkálók vagy ha ez elrugaszkodott kijelentés akkor olyan kocsi ami faluból faluba nagyon jó. Ilyen körülmények között el van hét literrel is ha nem forgatják szét. Pályát viszont nem szeretik mert 120-nál pörög 4000-et. Ilyenkor már sokat eszik. Az egyes lambda szonda hiba gyakori ezeknél főleg amikkel rövidet jártak mert rátelepszik a korom. A motor alapjárati járása üzemi hőfokon is normális. Mind ilyen, még a márka szerviz is legyintett rá, hogy ezek ilyenek. Ellenben viszont a gyári 15 és egyes időszakban adott 30 ezres olaj cseréket azonnal felejtse el mindenki akinek ilyen autója van ilyen motorral. 10e-ként a gyártó álltal megadott olajat és szűrőt meg kell adni így elkerülhető az a jelentség, hogy elkezdik enni az olajat idő előtt. Azok a kocsik amiken be lett tartva a gyári csere ciklus azok mind csipegetik már az olajat.

  Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
 • 'folcvágen'? NE MÁÁÁÁR... :O

  Zsolt MinichZsolt MinichHónapja
 • persze, hogy többet ér. A bontóban.

  Buta DokktorButa DokktorHónapja
 • *2.03: 3 század =)

  m4rk4sm4rk4sHónapja
 • Már a rendszámért megvenném az autót. :)

  Levi's GarageLevi's GarageHónapja
 • Jó vezetni, mint az összes többi Golfot. Amióta megjelent (kb. 10 éves voltam) nagyon tetszik, nagyon kéne, de 1milló7 még mindig..? 😔

  HunterHunterHónapja
  • @Világjáró tömegközlekedő tény és való egy konszern és hasonlóság is van sőt a kulisszák mögött igencsak de szerintem mégis két külön világ picit.valóban a forma mindenhol nyerő ;)kinek mi … :)

   ádám bankóádám bankóHónapja
  • @ádám bankó Gyakorlatilag minden megegyezik. Alig van eltérés műszaki háttérben. Nyílván persze más meg más bizonyos részben. Formában mindkettő bejövős.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
  • @Világjáró tömegközlekedő miért lenne ugyanaz? 😂😂

   ádám bankóádám bankóHónapja
  • Vegyél Leont, ugyanaz.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
 • Hálát adok a jóistennek el tudtam adni mèg időbe .Nehéz lenne felsorolni mi a gyenge pontja......a legjobb szívvel tanácsolom hogy eszedbe ne jusson, ha nyugodtan akarsz autózni........sima szivó nem megy,...sokat eszik ,. Olaj fogyás mindig ! Előjön előbb vagy utóbb, a többit ,kopó gombok, ereszkedő tetokarpit ami típus hiba,. Stb stb stb golf 5 klub Facebook,és bárki láthatja H mindig van nyügje, ha mèg nem lenne gyors add el.Ez a golf híres golf legenda elmult.en is azért vettem, ez volt a 3ik vwm.es utolsó.tanulj más hibájából vegyél valami japán kisautót,és irány a tengerpart, ne ezekre a fosokra áldozz mert dupla v van rajt.,,,hidd el több jut benyára.Szep estét.🤛🙂

  Golyó PetiGolyó PetiHónapja
  • @Bence Nagy Sikerült egy lepukkantabb darabba belefutnod. :-(

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedő11 napja
  • @Világjáró tömegközlekedő Meglepően nem ette ami az enyém volt. Azon kívül minden más baja volt.

   Bence NagyBence Nagy25 napja
  • @Világjáró tömegközlekedő mindent elhiszek, sok sikert a Leonhoz.

   Golyó PetiGolyó PetiHónapja
  • Azok csipegetik az olajat ezekből amik: A: betartották a 15 illetve a gyári 30e olajcseréket. B: Szétforgatták C: 300e felett járnak Nekem ilyen motor van a Leonba, 10e-ként olaj és szűrő cserék olyanra amit a gyártó előír plusz 10-böl 8 alkalommal a 100-as benzint kapja meg amitől mindene más lesz a motornak.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
  • @Bence Nagy maximálisan megtudom érteni.....

   Golyó PetiGolyó PetiHónapja
 • csak épp a videó címében feltett kérdésre nem kaptunk választ..

  István MarótiIstván MarótiHónapja
 • Annak a lambdaszondának semmi baja valószínűleg, hisz ezekben már nem 4 vezetékes szonda van a katalizátor előtt, hanem szélessávú 5 vezetékes. Diagnosztika élőadatos vizsgálata félrevezetheti az embert, oszcilloszkóppal lehet vizsgálni ezeket a szondákat. Más típusnál is megáll 2V környékén a szonda alapjáraton, ez nem hiba. A "kartergáz visszavezetés, EGR rendszer" meg csak hab a tortán, de ezt mások is megírták már, bárki tévedhet.

  Nagy DánielNagy DánielHónapja
 • Nem, de idehaza valamiért sok a fosvágen fétises. Ez legyen az ő bajuk.

  feabdulfeabdulHónapja
  • Jaja pedig a papir vékony rizsrakéta az az igazi :D

   nagy ferinagy feriHónapja
 • Nekem '02-es IV -es van, az sem rohad a sárvégő alján, időnként le kell venni a műanyag kerékjárati lemezt, s slaggal kimosni, sajnos hajlamos a sarat beverni mögé, utána már nem stárad ki.. A gyujtáskimaradás, még a katalizátorra sem egészséges, ha ott ég el a benya.

  Erno NemecsekErno NemecsekHónapja
 • Ennyit nem ér!Nekem volt irreálisan drága!1000x Astra vagy Focus .A 3-as Golf az utolsó igazi Golf.elEz vicc

  Csaba CsibiCsaba CsibiHónapja
 • 2.0 TSI-vel sincs általában semmi baj. Ebben a BWA volt még, cam follower filléres tétel, a kokszosodás egy dízelnél még mindig jobb.

  R3dLinER3dLinEHónapja
 • Folcvágen 😂😂

  Balázs PálBalázs PálHónapja
  • Tibor úr ezzel a kiejtéssel megtud ölni😂😂

   Dicső DominikDicső Dominik29 napja
 • Nagyon várom ezt az adást. Az sem baj, ha csak hetente kerül fel adás. Nekem annyira nem jött be az 5-ös Golf. Vezettem párszor, de... A Fiat Stilo-nak is van hátra befúvója, mondjuk az 147-es Alfa tulajdonképpen sok mindenben. Most meg egy 15 millás GLA-ból is kispórolják. Már az E46-nál is gáznak tartottam, hogy nincs benne. Jó a hátsó lábtérbe szállít elég levegőt, de akkor is...

  YELLOWYELLOWHónapja
 • Sajnos ez a km nem reális, én 140e vettem 2011-be, most van benne 400e és lambda szondát valahol 350e nél cseréltem az elsőt. 🤔 És a "szarabb” BGU.

  Johnny FirpoJohnny FirpoHónapja
  • @Tibor Mohácsi Értelek, barátomnak is a 2004-es szalonból hozott oktávia 140.000 futott, Én a lambda szonda miatt kételkedek a futott km-ben.

   Johnny FirpoJohnny Firpo28 napja
  • Én 145.000-nél cseréltem egyes szondát, bedobta hibának. Eredeti minőség lett beletéve ami 72.000ft volt. Azóta ilyen gond nincsen.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
  • @Elerik Tudom hogy nem szarabb, nekem bizonyított, csak sokan úgy vélik a BSE a pegjobb

   Johnny FirpoJohnny FirpoHónapja
  • Miért lenne szarabb a BGU amikor ugyanaz csak anyi hogy van egr..

   ElerikElerikHónapja
  • miért ne lenne reális? nem mindenki használja sokat,miénk is 2002-es és 180.000 km van benne és újonnan vettük.

   Tibor MohácsiTibor MohácsiHónapja
 • 11:07 én meg biztos ,hogy megnézném még1x azt az értéket mondjuk egy hosszabb lejtőn motorfék üzemben.😉

  yellowoneishyellowoneishHónapja
 • Nem rohad? Van hely hátul? háháháhá Ti betegek vagytok! Vicc ez a fos.

  Zsenyi BerZsenyi BerHónapja
 • A4 b7 2.0 Pd, 2. 7, 3.0 valameiket 🙂

  Killer. NorbiKiller. NorbiHónapja
 • 5-ös Golfot már nem hoz be a Becsületesnepper még megrendelésre sem, mert rohad az összes már. 1,7-ért, 13 éves, 8 litert zabáló de legalább lomha, rozsdára hajlamosan nem tűnik egy top vételnek. Egy 2008-as Civic 1.8 vagy a Tjet Bravo többet ér ennél a kocsinál.

  S. GergőS. GergőHónapja
  • @nagy feri bravo az 100 x többet ér ennél a foswagennél.

   Csaba FarkasCsaba FarkasHónapja
  • Olaszországból kell hozni, azok nem rohadnak. Az enyém olasz volt. Hidd el nem a rozsda a legnagyobb gondja ennek az autónak.

   Bence NagyBence NagyHónapja
  • A bravo? Ne viccelj már

   nagy ferinagy feriHónapja
 • Kedves Varga Tibor úr, ennek a motornak a közvetlen testvére BGU motorkóddal (Octavia A5) már szalonból kigurulás pillanatában rázkódott, garban nem találtak problémát. Égéskimaradás folyamatosan jellemző alapjáraton. Gyertya, trafó, injektor csere se hoz megoldást. Senki nem tudta megmondani az okát.

  DreamerDreamerHónapja
  • Bgu-m van nekem is és sajnos ott is kicsit egyenletlen az alapjárat, mindenki azt mondta ezzel ne foglalkozzak ezek mind ilyenek.

   ElerikElerikHónapja
 • Sziaztok! Golf egy szuper autó. EA211 engine, CHPA, 1.4 turbo 140LE, Leon FR+LPG, 377.000km hiba nelkül. Nem tudom hogy miért nem oké a turbós motor?! (De venni kell vadi újjat)

  Robi SzilagyiRobi SzilagyiHónapja
 • Az árát azèrt tartja , mert a compact kategória egyik etalonja. Leginkább praktikus , tágas belső tere, vajpuha kuplung , könnyű kormányzás összerakottsága ès a felsőbb kategóriákat is megszègyenítő rugózása miatt. A motorok már nem annyira jól sikerültek , de az 1,6 benzin ès az 1,9 ptdi meglehetősen megbízható. Az alkatrèsz hegyekben áll hozzá, olcsón, de szervizelès szempontjából egy Toyotától többet kèr. Az olajcsere -periódus betartását èrdemes komolyan venni!

  Andras KleistenesAndras KleistenesHónapja
  • Ezekre a motorokra adtak ki 15e és 30e periódust is. A motor meg ugyanaz. Érdemes 10 ezrenként cserélni de ha nem akkor inkább a 15e.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
 • Ez még a bomba biztos motor,nem az ócska fémkupac fsi és tsi szemét.😆

  Gergely TóthGergely TóthHónapja
  • Szokták is mondani, hogy ez egy egyszerű motor de ettől nem szabad várni, hogy öt litert egyen. Sajnos ez van.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
 • Rossz a cím, nem többet ér, hanem többe kerül.!

  pista nonempista nonemHónapja
 • Ha már 5-ös Golfot bemutatáttok lehet H Astra vagy Focus mk2 teszt is aki megszánná.

  Veres AdriánVeres AdriánHónapja
  • FOCUS teszt már van 2 is.

   Vajda JanosVajda JanosHónapja
 • BSE motornál nincs EGR rendszer, ezt honnan szedik? Elődmotornál volt, BGU motorkóddal asszem. Itt csak PCV rendszer van. Illetve a 2 középső gyertyát is lehet cseréoni, csináltam már, nem egyszerű, de megoldható. Nem kell feltétlenül lebombázni a szívókamrát. Amúgy egy nagyon elavult motor, de ugyanakkor egyszerű motor, viszonylag megbízható is. 8 szelep, nincs változó szelepvezérlés, nincs turbo, nincs közvetlen befecskendezés, nem nagyon kormolódik. Biztosan többet bírnak mint bármelyik 1 literes modern varrógép TSI.

  A. F.A. F.Hónapja
  • Nekem is ilyen motor van a Leonban, tényleg nem egy erőgép és a fogyasztása se egy egetverően jó. De sose hagyott még ott sehol.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
 • A címben feltett kérdésre a válasz: Nem.

  QuercuscerriscerrisQuercuscerriscerrisHónapja
 • Mennyi gond van ezzel a szarral!!!!!

  Gerrard StevenGerrard StevenHónapja
 • Én sem értetem soha hogy miért lenne jobb egy Golf egy Astránál vagy egy Focusnál ,szerintem semmivel nem jobb csak a sok hülye beképzelte hogy foswagen aztán akkor szerintük csak az az isten!

  Gerrard StevenGerrard StevenHónapja
  • @nagy feri jajj ez a "ne irigykedj" kb olyan mint mikor Molnár Krisztián mondta mindenkire aki nem értett vele egyet hogy csak "iligy vagy " aha persze :D

   NorbbikaNorbbikaHónapja
  • Ne irigykedj :)

   nagy ferinagy feriHónapja
 • Talán nem véletlenül terjedt el a foswagen elnevezés. :)

  Spéci BéciSpéci BéciHónapja
  • @* Robin Nálad biztos nagyobb. :)

   Spéci BéciSpéci BéciHónapja
  • Nagy szakértő lehetsz te spéci agyhalott béci 😃

   * Robin* RobinHónapja
  • az valószínűleg azért terjedt el, mert 30 éves lerúgott jűrművektől várják egyesek a csodát

   sjsajhdas haggagyasjsajhdas haggagyaHónapja
 • 2.03=2egész 3tized?🤣

  Levente SzabóLevente SzabóHónapja
 • 1.4 16v kell venni, nincs egr, nem is eszik aztán 20 lóval kevesebb, adó meg fele annyi rá

  András MészárosAndrás MészárosHónapja
  • @Andras Kleistenes nekem van 1.4 75 le 1U Octiban, van 1.6 102 Le 1Z octiban, hát nem tudnám egyértelműen állítani, hogy a 102 Le jobban megy.

   DreamerDreamerHónapja
  • 1.4-es, BXW 16v 86 LE, Seat Ibiza, remek!

   Robi SzilagyiRobi SzilagyiHónapja
  • Mint 1.4 16v tulaj mondom, hogy van EGR és be is szarik (Mert miért ne :) ) Viszont a kis porszívó motor(Szekunder levegő pumpa) valóban nincs ebben, helyette van nagy fogyasztás kis ménessel :D

   THE DOCTORTHE DOCTORHónapja
  • Az 1,4 - es motort nem ajánlom ehhez a típushoz. Egyrèszt, rendkívül lomha ezzel a típussal, ráadásul az olajszivattyú eltömődèsre hajlamos

   Andras KleistenesAndras KleistenesHónapja
  • És még gyorshajtásért sem büntetik meg az embert.

   QuercuscerriscerrisQuercuscerriscerrisHónapja
 • Enyém az autó, és aki rosszat mond rá felrugdalom a háztetőkre!

  ElerikElerikHónapja
  • @Világjáró tömegközlekedő Köszi.Majd a valódi gazdájának átadom.

   Mihály MicsinaiMihály MicsinaiHónapja
  • Szevasz. Nekem ilyen motor van a Leonba, az első lambda szonda hasonlóan nem működött. Javaslom tényleg ne szaladj venni bele újat 72000-ért. Előtte gyertya, szívósor, trafó és kábekejet nézd át. Utána lehet a szondát nézegetni. Nekem a szonda csere megoldotta a gondot.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
  • @Easy Driver jó téged csak egy régi építésűre, de a többieket a panel tetőkre😂

   ElerikElerikHónapja
  • Egyszerre többre is? Neeee... Kérlek, kegyelmezz! :D

   Easy DriverEasy DriverHónapja
 • Azt bírom, ahogy mindenki fintorog, hogy drága. Ha követitek a használt piacot mondjuk 1-2 éve, akkor látható, hogy az új autók elég erőteljes áremelkedése húzza maga után a használtpiacot is. Tehát ha olyan autót vettél, ami tartja az értékét, mondjuk 1-2-3 éven belül, lehet hogy drágábban el tudod adni, mint vetted. A piac meg beárazza az autókat egymáshoz képest. Tetszik avagy sem, számos oka van annak hogy VW termékei értéktartóbbak mint egy Astra vagy egy Focus, ennek egyik fő oka, hogy az üzembentartási és szerviz költségei többek között a fölényes eladott darabszámok miatt (platformtestvérekkel azonos alkatrészek mennek bele pl és évi 200k+ot adnak el csak golfból évek óta stabilan) alacsonyabbak a többinél, hatalmas szerviz tapasztalat adatbázis van mögöttük és egy rakás eszköz akár az otthon szerelők számára is elérhető árú, diagnosztikák, spec szerszámok. Bontott kasztnielemekből pl válogatni tudsz a színazonosak között. Ez ilyen egyszerű.

  Richard StefanitsRichard StefanitsHónapja
  • A magyar autópiac trianon függő.

   Harsányi ZoltánHarsányi ZoltánHónapja
  • 🤣🤣🤣🤣🤣

   Golyó PetiGolyó PetiHónapja
 • Azzal 1-et értek,hogy az Astránál jobb,mondjuk focusnál vitatkoznék!

  Bazsiboy12Bazsiboy12Hónapja
  • :D

   NorbbikaNorbbikaHónapja
 • Bárcsak láthatnák egy Opel Astra K-ról is egy videót, előre is köszönném!!!!??????????

  Gerrard StevenGerrard StevenHónapja
  • @Elerik Nehogy ezt elhiggyétek, semmi közünk Elerikhez, nem ismerjük őt, nem állunk kapcsolatban vele.

   Vezess TVVezess TV28 napja
  • @Elerik ne csináld itt a showt te senki házi mert szájba váglak!!

   Gerrard StevenGerrard StevenHónapja
  • Üdv A vezess tv vezetőségétől írok,(én vagyok a szemüveges műsor vezető) még egy ilyen komment és felrugdallak!

   ElerikElerikHónapja
  • @zalán ocskó mennyiért eladó???

   Gerrard StevenGerrard StevenHónapja
  • @Gerrard Steven ja az is van benne csak azt is kifeledtem :D meg a kozelseget is kijelzi a vezeto elotti kijelzon

   zalán ocskózalán ocskóHónapja
 • Asszem' ezeknek a rákfenéjük többek között a dugattyú repedéses "haláluk" xd Talán Novoth Tibor beszélt is róla :d

  Zsolt TörökZsolt TörökHónapja
  • Az egy bizonyos motornál volt, ami az eléggé egyedi és technikailag egy igen összetett, korát megelőző kettős feltöltésű 1,4 TSI. A többit nem érinti, és ahhoz is van már módosított dugattyú.

   Richard StefanitsRichard StefanitsHónapja
 • Made in műanyag. Legjobb....

  Szabolcs KőszegiSzabolcs KőszegiHónapja
 • Nekunk is van egy 2007es 1.6os. Mi vagyunk a masodik tulaj. Az auto magyarorszagi. 136.000 kmrel vettuk at egy baratunktol. Most 185.000 kmnel jar. Varosi szaladgalosnak vettuk. Soha semmi baja nem volt. Sem nalunk, sem naluk. Rozsda sehol. Az ujonnan vett, 2018as japan nagyautonkban pedig 2x volt garancialis javitas.... Mindenkinek ajanljuk. Meg kell venni egy jobb allapotu magyarorszagit, igazolt eloelettel, leszervizelni es jo par evig huseges auto lesz. Es meg egy japanberenc (pl. en) is megszereti.

  Flugyko2Flugyko2Hónapja
 • Nagy hulladék ez a motor majd amikor elkezd rángatni ingadozni az alapjárat és nincs hibakód se fals levegot nem szív minden jó és mégse na akkor majd elvisz az agyrák

  Ákos FilepÁkos FilepHónapja
  • @Szabolcs Kőszegi ez egy tavaszi napon volt a napon se volt 14-15 foknal melegebb

   Ákos FilepÁkos FilepHónapja
  • @Márton Nagy mit kell ezen? 40 fokos melegben járatod, nem hűti a menetszél. Az a rengeted műanyag csetresz, elfárad egyszer csak a hőterheléstől. Ja igen, némelyik műremek már műanyag olaj deklivel van szerelve. Mindenesetre ezek már nem arra vannak kitalálva, hogy egyhelyben járasd fél vagy órákat.

   Szabolcs KőszegiSzabolcs KőszegiHónapja
  • @Szabolcs Kőszegi Ezt fejtsd már ki légyszíves

   Márton NagyMárton NagyHónapja
  • Nem kellett volna a tacskó parkolóban fél órákat állva klímázni.

   Szabolcs KőszegiSzabolcs KőszegiHónapja
  • Olyan, hogy minden jó és mégse, nem létezik. 🙂 Akkor valami mégse jó.

   KoryKoryHónapja
 • Hát ez a hulladék se nekem való.Biztos csodálatos élmény lehet tankolni bele 8-10 litert százon....

  Kornél KocsisKornél KocsisHónapja
  • mivan csóró :)

   lol4224lol4224Hónapja
  • El lehet vele járni hét literből is ha akarsz. Nem kell kinyomni a szemét neki.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
  • Ne irigykedj :)

   nagy ferinagy feriHónapja
  • Bele ne halj.

   Misi PincsákMisi PincsákHónapja
 • 'Nem szeretik a szerelők'... Az autószerelő nem a munkadíjból él ?! :) Sose értettem ezt a szöveget...

  Balázs SolymosBalázs SolymosHónapja
  • Sajnos saját tapasztalatból mondom egy ilyen motor vagy inkább tartozéka kapcsán, hogy a mai szerelő társadalom idehaza nagy lemaradás van. A legtöbb szerviz olaj meg fék cseréből él de ha már komolyabb gond van szétteszik a kezüket. Sokan csak a pénzt kérik el. Kevés a kivétel, és ezeket a kivételeket kell megtalálni és velük javíttatni bár lehet ők sokat elkérnek. Valamit valamiért.

   Világjáró tömegközlekedőVilágjáró tömegközlekedőHónapja
  • De sokkal jobb könnyű munkával penzt keresni mint nehézzel.

   QuercuscerriscerrisQuercuscerriscerrisHónapja
  • Pedig ezeken a szarokon tanulnak a szerelők

   potyolo1potyolo1Hónapja
  • Hangos szitokszavak attól még elhagyhatják a száját...

   Easy DriverEasy DriverHónapja
 • Kiváncsi lennék mit mondanának az én autómra?!😀szívesen be mutatnám egy e60 sedan 2008 ból 3.0diesel lci 525d

  Jason VorheesJason VorheesHónapja
  • Inkább ne, dögunalom autó. Ha M5 lenne, az érdekelne.

   Misi PincsákMisi PincsákHónapja
 • nagyon szép autó! Nagyon jól néz ki!

  Mátyás VásárhelyiMátyás VásárhelyiHónapja
 • Parkolni ki fog megtanulni? 🧐😀

  Tibor RózsaTibor RózsaHónapja
 • 4:12 Az a "porszívó motor" a szekunder levegő pumpa, ami csak hideg üzemben működik pár percig, friss levegőt szállít a katalizátor elé... semmi köze az EGR-hez, sem a kartergáz visszavezetéshez.

  Péter GerecsPéter GerecsHónapja
  • A szelessavu lambda szonda pedig nem sinusos jelet ad…

   Mate GondiMate GondiHónapja
  • Én is felvisítottam, amikor ezt bemondta a “szakértő” 😂😂😂

   Gergő HorváthGergő HorváthHónapja
 • Korrket auto de ennyit nem adnák érte 1 felett de 1,5 misi alatt valahol reális lenne.

  P.tP.tHónapja
  • @Szabolcs Tóth okos vagy jár a kiló krumpli.

   nagy ferinagy feriHónapja
  • @Tibor Mohácsi A címben említett két autó is megvásárolható ennyi pénzért és ki is lett emelve hogy vajon ez tud e többet nálluk hát nem nem tud. Erre írtam hogy korrekt de másfél felett nem éri meg

   P.tP.tHónapja
  • adnák ??? :) amugy lehet venni 5-ös Golfot 800 ért is de az olyan is lesz....

   Tibor MohácsiTibor MohácsiHónapja
  • @Szabolcs Tóth Nem értek egyet veled, de tiszteletben tartom a nézetedet!

   Zsolt PappZsolt PappHónapja
  • @Zsolt Papp igen tudom.. es ? 1.6-al semmilyen autot nem vennek.. oregasszonyoknak jo az max eljarni a lidl-be.. amugy egy fos.. 2 literes alatt nem is kene legyen egy auto sem

   Szabolcs TóthSzabolcs TóthHónapja
 • A Golf szériában a z 5-ös sorozat a legrosszabb változat, mint a motorválasztékban mint a karosszériában rengeteg tipushibával, nagyon drágán javíthatók, senkinek nem ajánlanám.

  Ágnes TerhesÁgnes TerhesHónapja
  • Maximálisan egyet èrtek ,a LEG rosszabb golf. Kell bizonyitèk, lépj be 5ös klubba facen, ès csak nèzelodj, 🤣 olyan problèmái vannak mindenkinek H vicc....de ez a videó az èlő példa ,130. Xxx kilomèterrel már is problèmák..beülsz egy kis ceed be, vagy egy hondába,Suzukiba, Yaris ba .....ugyan már ,vicc ez a kocsi mondom úgy h kiábrándult VW fan (voltam) már reálisan látom...... Ez egy problémás autó ha tetszik ha nem, lehet magad ámitani....fizetni fogsz előbb vagy utóbb, ne vegyél ilyet, ha vettèl, emlékezz majd a kommentemre,mikor fizeted a szerelonek a zsetont, a helyett H egy japán kisautóba ülve huznál a balcsira csajozni,ott áll majd , mert elvitte a lèt.

   Golyó PetiGolyó PetiHónapja
  • @Zaga ez se igy van, ujonnan vettünk egy 4-es Golfot 2002-ben,mai napig hibátlanul üzemel,sehol 1 rozsda sehol 1 hiba,nem is lesz eladva....

   Tibor MohácsiTibor MohácsiHónapja
  • Nekem 5p toledom volt BKD 2.0 PD DSG váltóval, és a futóműelemeken meg a kipufogón légő felületi rozsdán kívül az egész kasztni patika volt 15 évesen és ha jól rémlik ez volt rokon az ötös golffal.

   Richard StefanitsRichard StefanitsHónapja
  • @* Robin Az 5-ös Golf jobban rohad mint a 4-es és ezt sokan állítják.

   Veres AdriánVeres AdriánHónapja
  • @Isaac Clarke Nem vitatom a hozzáértésed. De a nagy számú tapasztalatok alapján a 4-es sorozat volt a gáz. Utólag érthető, ott jött be az NHV és ennek alárendelt el sokmindent. Az is rohad, sőt. Az 5-os sokkal fejlettebb. Hogy mennyi hibája van, azt mindig viszonyítani kell ahhoz, hogy mit nyújt. Nyilván amiben nincs turbo, abban nem fog elromlani, de nem is lesz gazdaságos. A 4-es golfnal megbízhatóbb a 3-as...de hát nincs is benne annyi dolog...

   ZagaZagaHónapja
 • 2.0 pd motorom van igaz b6 passatban és nem golf 5-ben, de a g5 BKD motor és a B6 BKP teljesen ugyanaz, egyedüli külömbség, hogy a passat üzemanyagrendszere a híresen szar siemens, míg a golfé bosch. Hát ugye fikázza mindenki , hogy milyen rosszak is ezek a 2.0 pd-k , az enyémben jelenleg 355e km van , szó szerint semmi extra baja nem volt, a gyári siemens porlasztókat 2012-ben cserélték garanciálisan continentalra és azóta is tökéletes. Az autón el lett végezve 25e km-el ezelőtt egy nagyobbacska átalakítás és jelenleg a gyári motor 2.4 baron van megfújva egy jóval nagyobb turbóval , így kb 240~270 lóerőt ad le és köszöni bírja. :) A karbantartás a titok , ja meg persze , hogy nem kannás gázolajat kap..

  Gy. BalázsGy. BalázsHónapja
  • @szekreny0 alázni nem szoktam vele senkit , nem egy gyorsulási autó , viszont normál közlekedésnél van egy kis dinamika , nem mint gyárilag. 1850kg sofőrrel együtt az autó , ezzel nem lehet nagy 0-100-akat futni , és valószínű , hogy a kézi 6-os váltó sem bírná sokáig , kevlár kuplung ide vagy oda.. Egyszóval nem sportautó , de jobb mint gyári 140 lóval😁

   Gy. BalázsGy. BalázsHónapja
  • Légyszi írd már le miket aláztál 240~270LE-vel. Swifteket kihagyhatod, azokat a történeteket mindenki ismeri. 🤣👍

   szekreny0szekreny0Hónapja
 • fosvágen az új hülyegyerek autó a pmvé mellett , ezt érzem ki

  NyomNyomiNyomNyomiHónapja
 • "folcvágen" Zseniális! :D

  gergo novakgergo novakHónapja
  • Folczwagen 😂

   Csendes ElmeCsendes ElmeHónapja
 • 1.6 fsi-m van, semmi baja 235 ezer km-rel én ajánlom azt is

  Antal GilingerAntal GilingerHónapja
  • @Barna Sebestyén BP kaptam ezt az árajánlatot. Talán 320volt a legkevesebb okoskerékkel meg mindennel együtt. Alkatrész 200körül a maradék a munkadíj. A többi 4 helyről 400+ felett mondták.

   Bence NagyBence Nagy25 napja
  • 1.6 FSI golfom van. 257 ezerbe van jelenleg gyári vezérlést 250 ezerbe cseréltem benne de nemtudom neked hol került 300 ezerbe, nekem 100 ezer volt a vezérlés csere. 60 ezret mentem az autóval a fent említett vezérlés cserén kivül csak olajat, szürőket és fékpofákat cseréltem benne, semmi komolyabb hibája nemvolt az autónak. Én nagyon megvagyok elégedve vele.

   Barna SebestyénBarna SebestyénHónapja
  • @Bence Nagy Nagyon szép köszönöm

   Ádám TörökÁdám TörökHónapja
  • @Ádám Török Nekem volt 1.6FSI-m és örülök, hogy eladtam. Több mint 300.000Ft a vezérlés csere és kb 60.000-80.000km bír. Nox szenzor 90%, hogy világítani fog (valószínű kitörlik ideiglenesen). A gyári szintén 300+ a bontott pedig szintén rövid ideig bírja. Ezeken kívül 1000+1 elektronikai problémája van és ha te is szereled az alkatrészár 20.000alatt szóba sem állnak veled. Nagyon drága fenttartani.

   Bence NagyBence NagyHónapja
  • Szia én is 1.6 fsi-t akarók venni Valami tanácsot vagy segítséget kérhetek ? Mire kéne figyelni

   Ádám TörökÁdám TörökHónapja
 • Dràga ez mindenhogy

  Viktor NagyViktor NagyHónapja
  • @Szabolcs Tóth ismerősöd jó hülye ha pár száz ezerért képes volt golfot venni, mire számitott ???? ennyi erővel vehetett volna 5-ös phélyemwét 800-ért aztán tátva marad a szája h évente 1 misi csak h állapotot megőrizze és akkor semmi extra... :)

   Tibor MohácsiTibor Mohácsi27 napja
  • @Dicső Dominik ismerosom vett golfot, parszaz ezerert.. aztan utana rakoltott annyit hogy tobb mint 1 millaba allt meg neki. Ne gyere a suket dumaddal fiam.. minden auto jo, ha megfeleloen karbantartjak.. a golfot egy gyerekes auto, egy felnottnek nem valo

   Szabolcs TóthSzabolcs Tóth29 napja
  • @Szabolcs Tóth Inkább egy G Astra mint Golf?😂 Volt egy G Astrank 120 ezer (valós ellenőrzött km) és a gatyankat rá költöttük. Nagyon sok barátunk ismerősünk is így járt az Opellal. Amióta Volkswagen van a családban alig költünk rá. Mert minőségi autó.

   Dicső DominikDicső Dominik29 napja
  • @Szabolcs Tóth Vegyél akkor. Csak ez a Golf 20 év múlva is autó lesz. Ertektarto. Tapasztalatbol beszélek.

   Dicső DominikDicső Dominik29 napja
  • @Szabolcs Tóth 😅😅😅

   Tibor MohácsiTibor MohácsiHónapja
 • Erről a legjobb térkihasználásról azért kérdezzétek meg a korabeli Civicet is.

  Ádám HorváthÁdám HorváthHónapja
  • @Bence Nagy 7 gen civic térkihasználtságánál nem sok jobb van..

   Ccsba IhhCcsba Ihh19 napja
  • @Bence Nagy Akkor a tiéd törött autó lehetett..

   ElerikElerik25 napja
  • @Elerik A Golf is zörgött ennyire. 16-17 éves autótól mit vársz?

   Bence NagyBence Nagy25 napja
  • @Bence Nagy ripeg ropognak már az illesztések a papír japánban?

   ElerikElerikHónapja
  • Golf V volt és most Civic 7gen van. Nem véletlenül váltottam, de a térkihasználtság valóban jobb volt a Golfban. Mondjuk majdnem minden más rosszabb.

   Bence NagyBence NagyHónapja
 • Ez a cím nem lett valami okos döntés! Egy autót az állapota határoz meg mindegy a márkajel elől... Nem hinném, hogy többet érne Focusból meg Astrából (és mindenből) van jobb és lerúgott állapotú!! Nem több és jobb a vw egyik márkánál sem ugyanugy annak is megvannak a bajai! Ennyi

  Péter OrmándiPéter OrmándiHónapja
 • Ekkora baromságot, hogy a szívósort le kell venni egy gyertyacseréhez..😂😂😂 itt cseréltem ki a parkolóba a panel előtt.

  Bence BalázsBence BalázsHónapja
  • Bgu-ban cseréltem én is mindenféle szétszedés nélkül, erre azt mondani hogy a szerelők nem szeretik meg bonyolult..Hát ott több kerdes merül fel

   ElerikElerikHónapja
  • Tényleg ki lehet cserélni. 😉

   HunterHunterHónapja
  • @Dreamer igen BSE

   Bence BalázsBence BalázsHónapja
  • Biztos ez a motorkód?

   DreamerDreamerHónapja
  • Én is!

   Jenő KissJenő KissHónapja
 • Gyakorlatilag egyik motor sem ajánlott, de a sok sznob szerint sokat ér, mert fosvagen.

  Dénes BalázsDénes BalázsHónapja
  • Magyarán cseréled a gyár által belerakott szar alkatrészeket, akkor miért is nem lett szarnak gyártva?

   Dénes BalázsDénes BalázsHónapja
  • @György Guj A CR TDI megint más,az már valóban egy nagyon jó konstrukció.Az azt megelőző 2.0 sima TDI-vel vannak problémák.

   Szabó BenceSzabó BenceHónapja
  • @Szabó Bence Nekem golf6 kombim van 2.0 crtdi, 310 ezernél kutya baja, olajat sem eszi, dinamikus.

   György GujGyörgy GujHónapja
  • 1,9 PD, a vásárlás után kicserélteted a hajtókacsapágyakat, és örök mint a nyomor. 2.0 BKD, BMM, cserélsz olajat, szűrőket, hidegen nem nyomod neki (mint semmi másnak) örök mint a nyomor. 1,6, cseréled az olajat, szűrőket, és örök mint a nyomor. Másfélszer annyit tankolsz bele, mint egy PD-be. Csapágysor csere olaj, szűrővel együtt 60k az 1,9-be. Volt BKD motoros DSG-m, azon túl, hogy sokat evett (6,7l/100km) és mindent le kellett rajta szervizelni amikor megvettem + gumik + akku tette a dolgát. A buzuki stiftet felemlegetni elég csúf dolog, 110-nél halálfélelmed van benne, ha valamit elkottázol úgy vágják le rólad mint te bontod a tonhalkonzervet, illetve beleülve olyan csöves a belseje mint a kukorica. Az utódja már messze nem olyan "tartós" és "soseromlikel". 100k km után ki van szakadva az üléspárna, világít a check engine, a váltó és az abs kocka már volt cserélve vagy javítva ésatöbbi.

   Richard StefanitsRichard StefanitsHónapja
  • @potyolo1 Nem jó az összes és ezt sehol nem állítottam 😃

   * Robin* RobinHónapja
 • Golf 4 1.4 nem lesz? 🥲

  Irány Az egyetemIrány Az egyetemHónapja
  • @Irány Az egyetem Volt 1.4 Ahw-m hát 75 lóerő nem egy versenyautó,de a-tól b-ig elvitt. Inkább 1.6-ot nézzél azzal jobban jársz.

   Veres AdriánVeres AdriánHónapja
  • Olyan lusta mint a csiga amúgy megbízható ha normális allapotút talaálsz

   Rol RolRol RolHónapja
  • @Tibor Nagy valami velemeny az 1.4es motorrol golf 4?

   Irány Az egyetemIrány Az egyetemHónapja
  • Gondolom ha valaki felajánl egyet, akkor lesz.

   Tibor NagyTibor NagyHónapja
 • igazi foskupac

  Tibor OrbànTibor OrbànHónapja
  • @* Robin Kérlek, majd részletezd, mik ezek az ostobaságok. Hirtelen nem tudom, mikre gondolsz, de elmerülhetünk majd ezekben a jövőben. Lenyűgöz túláradó szakértelmed, de attól tartok, nem vagyok rá méltó, hogy az árnyékodhoz felérjek...

   Easy DriverEasy DriverHónapja
  • @Easy Driver Szintén zenész te 😃😃😃 egy hajóban evezünk. Sokszor muszáj válaszolnom a kommentjeidre, mert fáj hogy ekkora ostobaságot hogy lehet összehordani. Szállj be a Genesisbe aztán gurulj egyet a körúton, hátha attól lenyugszol

   * Robin* RobinHónapja
  • @* Robin Ennek te vagy az egyik élő példája. Mindenhol ott ugatsz, egy fórumot se lehet kifogni, amin nem vagy ott...

   Easy DriverEasy DriverHónapja
  • @White Chriss Fogalma sincs milyen autó, ebben a videóban látja először meg az utcán parkolva de azért foskupac 😃😃😃 az interneten vannak a legnagyobb szakértők, még a profi autószerelőknél és mérnököknél is többet tudnak beszarás 😃

   * Robin* RobinHónapja
  • @* Robin Igen,mindig az a jó ami épp a birtokolt járgány minden más szar!Tibor barátunk is így gondolja a körbe fosott F Astrájával:D

   White ChrissWhite ChrissHónapja
 • Nem is lehet jobban indítani a reggelt

  KoDaKoDaHónapja