Motorjogsi gyakorlati oktatás a Vezető Autós Motos Iskolánál

A Vezető autósiskola nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, így motorjogsi megszerzése esetén is maximális figyelemmel, szakértelemmel igyekszünk segíteni Neked. A videóban forgalmi oktatás előtti tudnivalókat mondom el Nektek, miközben a gyakorlati oktatás folyik. autojogsi.hu

Letöltés

Megtekintés
35,313

Megjegyzés

 • Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy ide menjen tanulni! Megfelelő felkészítést kaptam a rutin és a forgalmi vizsgára is. Jó hangulatban teltek az oktatások, motorok is rendben voltak. :)

  Bence BarbélyBence Barbély14 napja
 • Nagyon tetszik,96 vezetek,2002 nagy motort is,de nagyon élveztem a vidit.S rontottam egy párat.😀

  Krisztián MagasKrisztián MagasHónapja
 • Nagyon remélem, hogy olyan oktatóm lesz, mint aki a videóban szerepel

  SlowenySloweny3 hónapja
 • Köszi. Levizsgáztam.

  Erdos AndrasErdos Andras8 hónapja
 • Nagyon hálás vagyok ezért a videóért. Szombaton rutin vizsgázom korlátlanból és nagyon várom a forgalmi vezetést, annál is inkább a végét. =)

  Délia BéresDélia Béres8 hónapja
  • Sok sikert! 🙂

   Vezető Autós-Motoros IskolaVezető Autós-Motoros Iskola8 hónapja
 • Jahj... Most csinalom az a1et. Eleg unalmas, mivel mar megvolt am.

  TomYTTomYT9 hónapja
 • Korrekt oktató, türelmes tisztelettudó terelgetés végig, így kell ezt srácok!

  Zoltán KozmaZoltán Kozma10 hónapja
 • 3:05 Vizsgán ennél a lámpánál én majdnem megszívtam, én átértem, mindenki más lemaradt, mert a motoros párom nem mert már átmenni(nekem még zöld volt, ő kapott 1 sárgát és nem mert átmenni), a buszmegálló végénél vettem észre h lemaradtak. Persze szabályosan megvártam őket. Az oktató elvileg még szólt is hogy hová megyek, de persze én abból nem hallottam semmit..( már olyan távolságba voltam). Azt hittem h ez miatt bukta lesz... A vizsga ettől függetlenül elsőre meglett.

  SanahanSanahan10 hónapja
 • korrekt videó :) szép emlékeket idéz fel, nekem a hírhedt Dezső volt az oktatóm, Ő kicsit nyersebb stílusban adta át az instrukciókat, de azóta is emlékszek minden hibára amit elkövettem, és nem követem el :D nem utolsó sorban elsőre sikerült minden vizsga :)

  Krisztian PinterKrisztian Pinter11 hónapja
 • 23:25-nél amikor elhangzik, hogy "valahol akkor forduljatok meg". Ez egyben azt is jelenti, hogy meg kell állniuk? Mert ugye feljebb volt egy kereszteződés, ahol a belső sávból vissza tudtak volna fordulni.

  John HajduJohn Hajdu11 hónapja
  • @John Hajdu Kresz szerint nem kötelező megállni, csak mi így kérjük. A vizsgán nem kell kihangsúlyozni a megállást.

   Vezető Autós-Motoros IskolaVezető Autós-Motoros Iskola9 hónapja
  • @Szilárd Rajcsán Ha ez így van, akkor elvárnám, hogy tisztán világosan "álljunk meg és forduljunk meg" kifejezés hangozzék el a vizsgán.

   John HajduJohn Hajdu10 hónapja
  • Úgy tudom vizsgaelem. Amikor elhangzik az utasítás a fordulásra, akkor egyben azt is jelenti, hogy szabályosan meg kell állni, kérdezés nélkül. Legalábbis nekem így tanították. Ezen a környéken tanultam, vizsgáztam én is. A megfordulást pont ugyanitt kérték a Bánkút utcában.

   Szilárd RajcsánSzilárd Rajcsán10 hónapja
  • Számos egyéb megoldása is van a megfordulásnak. Mi azért csináljuk megállással, mert így biztonságosabb..

   Vezető Autós-Motoros IskolaVezető Autós-Motoros Iskola11 hónapja
 • Szerintem se indexelj. Ez csak egy vizsgakövetelmény.

  Vezető Autós-Motoros IskolaVezető Autós-Motoros Iskola11 hónapja
 • A sávon belüli indexeléssel az a baj, hogy ha motorosként a külső sávban vagyok, és befelé indexelek, akkor a belső sávban lévő autós azt gondolhatja, hogy elé szeretnék menni. Ha udvarias, akkor beenged. Ekkor nem váltok sávot, csak aknafeledelet kerültem ki, akkor joggal gondolhatja, hogy "minek indexel"?

  John HajduJohn Hajdu11 hónapja
 • SipiZork ez most komoly? Az a tábla,de bármilyen tábla mióta oldja fel az egyirányú utca táblát?

  Vezető Autós-Motoros IskolaVezető Autós-Motoros IskolaÉvvel
 • 8:03 khm www.kreszdoktor.hu/img//211.png

  SipiZorkSipiZorkÉvvel
  • @SipiZork A fejjel lefelé háromszög táblák csak információval szolgálnak, de fel nem oldanak semmit. Hívhatjuk olyan tájékoztató tábláknak, amik veszélyre hívják fel a figyelmet. A közlekedésmérnökök betorkoló utakra, vagy kereszteződésekre bízzák a feloldásokat. Egyes tilalmi vagy korlátozó táblákat szokott feloldani a fehér kerek tábla fekete vonallal áthúzva. Egyébként egyirányú utcában egy mérnök sem teszi ki a linkel táblát, ergo nincs rá példa, így felesleges még csak "mi lenne ha.." szinten megemlíteni. Inkább azt a kérdést kell feltenni, hogy ha a település tábla alá ki van téve egy 30-as tábla, és a taxiban aludtam, amikor a taxi az ott lévő egyik házhoz elvitt. Majd ott átveszek egy járművet, és a fő utcán haladva lakott területen belül 50-nel megyek, akkor az szabályos?

   John HajduJohn Hajdu11 hónapja
  • @Vezető Autós-Motoros Iskola szomorú, hogy ilyen hosszan kell ezt magyarázni :D szerintem elég logikus amit mondtál, aki másképp bizonyítja azzal kezet fognék

   Balázs SirákBalázs SirákÉvvel
  • @SipiZork Ha behajtasz egy egyirányú utcába az elején egyirányú utcát jelző táblát láthatsz, a végén neked baloldalt fordítva behajtani tilos tábla lesz kirakva. Hogyha az egyirányú utca mondjuk közepén látsz ilyen szembejövő forgalom veszélyére felhívó táblát , nos az csak a kereszteződést követően lép érvénybe. Nem ott ahova kihelyezték. Egyébként senkit nem vezetek félre, főleg nem azokat akik nálam tanulnak. Hogy milyen parkolóházról beszélsz fogalmam sincs. Ha ennyi magyarázat kevés neked, akkor én nen tudtam segíteni ez ügyben. Nem nagy baj. Üdv.

   Vezető Autós-Motoros IskolaVezető Autós-Motoros IskolaÉvvel
  • Elhiszem, hogy igazad kéne legyen, nem én vagyok a kresz professzor de például egy mélygarázs lehajtóig egyirányú, onnan pedig kettő, mert szemből is be lehet hajtani a garázs bejáratig. Több ilyen is van a belvárosban. Ezek szerint ezekre a helyzetekre nem jó a tábla, vagy nem is kéne létezzen ez a helyzet?

   SipiZorkSipiZorkÉvvel
  • @SipiZorkSajnos még mindig nem érted. Hogyan változhat egy egyirányú utca kétirányúvá? Akkor szerinted a tábláig egyirányú, onnantól meg kétirányú? Ennek így hogy lehetne értelme? Az a tábla amit okosan belinkeltél arra hívja fel a figyelmet, hogy a következő KERSZTEZŐDÉST követően meg fog változni a forgalmi rend, és ONNANTÓL már kétirányú lesz az utca. Szép estét neked. Khm.

   Vezető Autós-Motoros IskolaVezető Autós-Motoros IskolaÉvvel
 • 26:08 Úristen mennyien nem ismerik ezt a szabályt.....

  Szilárd RajcsánSzilárd RajcsánÉvvel
  • 1996axon Én majdnem így karamboloztam. Előztem főútvonalon (nekem táblával jelezve, az alárendelt út végén “mackósajt”) és kikanyarodtak szembe velem. Persze itt is én voltam mások szemében a “bunkó”.

   Szilárd RajcsánSzilárd Rajcsán10 hónapja
  • egyszer én előztem szabályosan és még én voltam ledudálva az útról egy ilyen előzés miatt

   1996axon1996axon10 hónapja
 • 6:01-nél: én személyesen tapasztaltam meg a felfestést, nedves úton. El is taknyoltam rajta. Az első esős utam egyben esés is lett. A nyeretlen két éves, amikor már azt hiszi, hogy tud rendesen motorozni, közben mégsem.

  Szilárd RajcsánSzilárd RajcsánÉvvel
 • Indulásnál a jobb lábnak a lábtratón, fékkészültségben kellene lennie. Ez a terpesz tartás nem megfelelő.

  Dobos HáromDobos HáromÉvvel
 • Ha minden nebulót így tanítanak,akkor lehet hogy ide fogom beiratni az asszonyt A-ra. :-)

  Károly NácsaKároly NácsaÉvvel
 • Ez egy korrekt videó volt. Az oktató amellett, hogy terelgette a két tanulót még összeszedetten át is tudta adni a lényeget pontokba szedve.

  Zsolt KovacsZsolt Kovacs2 évvel
 • Lassan kezdem az AM-et, remélem egy hasonlóan rendes oktatót kapok, aki nem erőltet mindent és szólja le az embert mindenért, hanem higgadtan és normálisan közli ha valamit rosszul csináltam. Illetve valami tipp arra, hogy kevésbé stresszeljek a gyakorlat és elméleti kérdések miatt? Félek, hogy a stressztől nem fog eszembe jutni valamire a válasz, vagy nem figyelek, illetve hogy az elsősegélyt elrontom. Esetleg ez a stressz az egész alatt idővel elmúlik? Idén töltöm a 16-ot, lehet ebben a korban normálisabb, hogy stresszelek miatta, csak nem szeretném elrontani.

  blintGTblintGT2 évvel
  • blintGT Az AM penzkidobas es idopocsekolas. A segedmotor nem “igazi” motor, a 125 mar igen. Azok mar mennek, jobban karbantartottak, hiszen muszaki es rendszam kotelezo rajuk, mig a smkp csak egy adasveteli es rugdalod amig megy. A 125/50 meg felejtos, mert a rendorok se hulyek, egyszer megfognak es 1 nincs ra jogsid (hiszen 125, nem AM), 2 nincs rendszam, biztositas 3 okirathamisitas 4 balesetnel minden felelosseg tied ami akar sitt (fiatalkoruak bortone). Jo dolog a motorozas, en is mentem jogsi nelkul anno, de en is 22 evesen inkabb A2t csinaltam es 400as motor, mint trukkozni papirokkal es korlatlan kategorias nagymotor A2re papirozva szabalytalanul (nuku fojtas es tarsaik). Nem kell sietni, elobb utobb ugyis nagy An fogsz kikotni. Hidd el a regi motorosokra hallgatni kell, mert fiatalon meg nem vagy eleg tapasztalt, a fenti kommentek segitenek neked.

   Operation OverlordOperation OverlordÉvvel
  • Nekem most lett meg AM-re a jogsi és én is féltem, de egyáltalán nem kell, alkalmazni kell a rutinon elsajátítottakat és menni fog! A KRESZ meg az elsősegélyt csak meg kell tanulni és az is menni fog

   Mlnr MrtnMlnr Mrtn2 évvel
  • Joe Noname Pátyon lakom, Érd környékén nézünk majd iskolát, de sajna a 125-ös nem játszik, mivel az AM-re megyek, bár nagyon gondolkodtam esetleg egy 125/50-ben és max jobban vigyázok, mert sokkal jobb árban is van egy 125-ös az 50-esektől, meg erősebb is, de kezdésnek nem tartanám túl nagynak. Csak ugye az ördög nem alszik, nem szeretném megkockáztatni. Esetleg egy nagyobb hengerszett 50-esre és annyi. Az egyik motor egy Gilera RC50 Top Rally volt amivel megszívtam nem kis összegben (csere volt), alkatrésznek lesz még jó esetleg, a Tuareg is hasonló tudtommal. Kényelmes, viszont engem inkább a cross enduró vagy supermoto vonz mint a túra :D

   blintGTblintGT2 évvel
  • @blintGT Én is enduro/túramotor fanatikus vagyok. Próbáld ki az Aprilia 125-ös Tuaregjét, én azon tanultam, nagyon jó gép. És ha pesti vagy semmiképp se menj a Gyorsjogsi iskolájába.

   Joe NonameJoe Noname2 évvel
  • @Joe Noname Eddig amit sikerült 2 üzemképtelen motort szerezzek, mindkettővel átvertek, mert teljesen más és több bajuk volt mint amit elmondtak, talán még alkatrésznek jók lesznek. Én kezdésnek is valami Enduróban gondolkodok, mivel jelenleg még nem járok dolgozni (talán lesz nyári munkám), illetve szerintem kezdésnek talán bízhatnék magamra egy robogótól többet, mondván biciklivel szoktam downhillezni, gyorsabban menni (40 körül aszfalton és terepen egyaránt), haverommal gyorsulni, így manőverekre, fékezés ráérzésére, döntés határára stb. volt időm belejönni. Tudom egy motor nehezebb, más a gumija, más a fékhatás stb. de ha biciklin 1-2 nap alatt átszoktam egy teljesen más biciklire amit vettem, szerintem a motorhoz sem kéne több 1-2 hétnél, ugyan a városban való közlekedés miatt aggódom inkább (ezért is akarom videéken csinálni a jogsit), főleg a figyelmetlenek miatt stb. viszont mivel avval akarnék suliba járni, ezért muszáj lenne a városhoz is hozzászoknom. Az enduró alatt valami supermotora gondolok, esetleg mellette enduró szettre, engem inkább ez az irány vonz :D Köszönöm, remélem most már mihamarabb sor kerül arra, hogy találjunk egy jó iskolát rendes oktatóval, mert már mióta csak tervben van, de eddig semmi.

   blintGTblintGT2 évvel
 • Az én oktatóm kurva anyázott...

  rog ogrrog ogr2 évvel
  • "Mucsi Motorosoktatás"?

   rocketdock11rocketdock1110 hónapja
  • Jól pofánvertem volna!

   Zsolt MajorZsolt Major2 évvel